torsdag, juni 7

Tummen ner för Aftonbladets blogg

Jag måste bara le lite åt de enorma mängder med missnöjda bloggare som har sina bloggar på Aftonbladets bloggtjänst och som ger uttryck för sitt missnöje i Bloggvärldsbloggen och på sina egna bloggar. Tydligen har Aftonbladet tagit fram nya funktioner för bloggarna, bland annat en tumme upp som kan användas av läsarna för att betygsätta inläggen eller är det rekommendera? Hur det än är, det inlägg som får flest tummar får visst sina 15 minutes of fame på någon sida hos Aftonbladet. Fy sjutton vad jag skulle bli sur över något sådant, jag vill inte att människor ska betygsätta mina tankar!

Tydligen har man i alla fall lagt ned mycket tid och möda med att lägga till nya funktioner, men någon anpassning av till exempel spamfiltret för att även personer med funktionshinder ska kunna kommentera inlägg har inte gjorts. Självklart!

Jag blir lite förvånad faktiskt.. eller lite irriterad, eller kanske ledsen… Inte för att jag inte kan kommentera de bloggarna för det kan kvitta. Och inte på Aftonbladet i synnerhet. Utan mer i allmänhet då jag inser att än idag så är det förvånansvärt få stora siter och verktyg som tar hänsyn till folk som mig. Varför blogger gör det, eller försöker göra det, vet jag inte. Kanske har de andra lagar i USA?

1 kommentar:

Annelie sa...

Ja man får väl inte förvänta sig underverk om förbättring med spamfiltret. Skulle verkligen inte heller gilla om någon visade tummen ner på min sida, eller tummen upp heller, även om det skulle kännas bättre;-)
Ha det fint/kram