onsdag, juni 13

Han vann…

Vi åkte in till sjukhuset. Trots att jag inte alls var lika svullen idag när jag vaknade som igår kväll. Men C hade bestämt sig för att nu fick det vara nog och när han bestämt sig för något så… tja… Då är han som en åsna. Jag lovar. Det är lika bra att ge upp. Så vi åkte in. Jag blev röntgad, noggrant undersökt och sedan sa doktorn att det troligtvis inte är något allvarligt, möjligen en lättare ledbandsskada. Jag fick några tabletter, ett stödförband och sedan fick vi åka hem.

Och ja… jag fick låna ett par kryckor och ”avlasta lite så länge jag har ont”.

När jag var barn var det en tjej i klassen som bröt benet på sportlovet. Hon fick gips från tårna ända upp till höften och alla var sååå… upptagna av hennes gips och hennes kryckor. Hon var stora stjärnan i klassen. Alla skulle prova hennes kryckor och jag tror alla i hemlighet ville bryta benen bara för att få ett par egna. Inklusive jag. Just nu kan jag ju meddela att det inte känns speciellt roligt men som väl är så trodde doktorn att det skulle max ta några dagar innan jag kan lämna tillbaka dem för man ska visst belasta knät även om det gör lite ont. Tur det. Det är inte speciellt praktiskt med kryckor kan jag meddela. Funkar inte alls ihop med min vanliga ovän så den har fått tillfälligt ledigt. Å andra sidan lär jag stanna hemma åtminstone idag med och här hemma kvittar det.

Vilken tur att det inte var värre, jag hade nästan börjat fasa för att bli tvungen att hoppa runt på kryckor i flera veckor. Det hade varit ganska så jobbigt faktiskt.

8 kommentarer:

Annelie sa...

Haha måste småle lite när jag läser detta.Med tanke på inlägget ovan:-)
Du ser om man utgår från sig själv så kan man säga att ..det kunde vara värre;)

Isabelle sa...

Jag tänkte skriva samma som Annelie. Med lite humor kan man säga "det kunde ha varit värre". Skämt åsido. Ta hand om dig och vila ditt knä så ska du se att du snart är på benen igen. Kram.

annika sa...

Å vilken tur att du har C så det blir nån ordning i tillvaron! :)
För annars hade du väl både gått och stått mest hela dagen på jobbet...
Ler åt din historia om klasskompisen - tror att vi är många osm arit med om liknande, när man är barn verkar det liksom lite häftigt med kryckor.När man är vuxen inser man vilken begränsning de innebär. Å inte törs och kan man hoppa runt lika lätt obehindrat som barnen heller.Å kom nu ihåg att det bara ska göra l i t e ont när du belastar! Inga fantomsmärtor.

Ella sa...

Annelie
Men det skrev jag ju till och med där ,)

Jag vet, jag är inte alltid helt logisk.

Isabelle
Jag vilar för fullt. Har sovit som en gris hela eftermiddagen, nu lär jag vara vaken hela natten.

Ella sa...

Annika
Jo inte känner jag mig direkt vig med de här ,)

Och ja, doktorn sa det. O C sa det. Jag försökte allt nyss men det blir nog kryckor ett tag till känns det som.

Annelie sa...

Ja jag vet...kunde inte låta bli bara ((kram))

Lady Stalker sa...

Skönt att det inte blir långvarigt med "fotbollen"! Jag undrade så.

Ta hand om dig och bli lite extra ompysslad av din kära C! Kram!

Ella sa...

Lady Stalker
Tack. Jag passar på att köra med honom extra mycket. Som hämnd. ,)