lördag, juni 16

En lördag

Dagens huvudaktivitet har utgjorts av trädgårdsarbete. Det är praktiskt att lägga sådana sysslor på en helg då barnen är här för då kan de hjälpa till… vilket de gjorde i ungefär tio minuter innan de tröttnade. Det var en himla tur att vi inte hade köpt allt för många plantor som skulle planteras, bara några smultronplantor, för annars hade stackars C fått ligga på knä alldeles själv eftersom jag fortfarande är mest lik ett kylskåp i alla fall när det gäller vigheten.

Vi köpte däremot några läckra krukor och ett antal plantor att sätta i dem, det fick bli mitt jobb för det kunde jag göra stående. Så jag har faktiskt inte bara stått och delat ut arbetsuppgifter utan även arbetat lite. För att inte tala om den avancerade lunchen jag lagade helt på egen hand. Tack Felix och Findus för halvfärdig och tack Whirlpool för micron.

För övrigt har det varit en ganska bra dag här. Solen har skinit på oss och där det varit lä har det varit riktigt varmt. Det blev en hel del inlines också, fast jag fick förstås bara titta på den här gången. Nå ja, var sak lär ju ha sin tid så nästa helg så… Barnen uppskattade förresten mina kryckor betydligt mer än vad jag gjorde.

I kväll har vi grillat. Det är alltid lika lyckat och efteråt blir alla lite lätt trötta och sitter och glor i soffan. Själv är jag för rastlös för det just nu, det har blivit lite väl mycket stillasittande de senaste dagarna och när jag sitter still slår tankarna klorna i mig mycket lättare. Nattsömnen är inte så lätt att komma överens med heller.

Vad har du gjort idag? Och hur var vädret?

Jag önskar alla mina bloggvänner en riktigt god natt och en skön fortsättning på helgen.

7 kommentarer:

Fröken Evans sa...

Hur kan man tröttna på trädgårdsarbete?! Det som är så avkopplande! Jag har tittat på en stuga idag och hälsat på hos svärisarna. Vädret var bra, men lite kyligt i skuggan. Ha det bra!

Annelie sa...

Vi har haft det underbart jag och Micke, helt barnfria och varit ute och kollat runt under en stor sol.Ha en god natt/kram

Annela sa...

Idag har jag varit på biblioteket och lånat böcker om stickning och några deckare. Jag hann hem innan det stora regnvädret bröt ut.
Lev väl!!

annika sa...

Vi hade fixardag i vår bostadsrättsförening och det var lite olika saker att åtgärda på området. På kvällen avrundade vi med att ha en liten fest,trevligt.

Ella sa...

Fröken Evans
Usch, näää. Jag tröttnar nog lika fort som barnen.
Ska ni köpa stuga? Vad kul!

Annelie
Låter härligt. Idag är det grått här däremot.

Annela
Å stickar du? Det är ju kul, fast tålamodskrävande.

Annika
FIxardag. Är det kul? Fest däremot är ju allid lika kul.

maria sa...

Jag sov mycket gott... Hoppas att du gjorde så oxå...

Ella sa...

Maria
Vad skönt att höra. Hoppas du inte tänker bära möbler idag?