tisdag, juni 5

Statistik

Jag läste statistik också när jag pluggade. Konstigt nog kan jag inte påminna mig om att det skulle varit minsta roligt. Däremot är det liite kul att läsa statistiken för min blogg.

Sedan 24 mars har jag haft 9933 besökare. Undrar vem den 10 000:e besökaren blir?

Med tanke på varför jag började blogga och att jag inte ens trodde att någon enda skulle vilja läsa det ständiga ältande, självmedlidande och annat tjafs jag skriver här så är jag ganska förvånad... och lite... stolt... Det måste ju betyda att det finns fler läsare än kommenterare och att några av dem faktiskt återvänder. Tänk att jag blir lika förvånad över denna tanke varje gång... Och samtidiglt lite... Jag vet inte, är det bra eller dåligt? Jag kastar ut mitt innersta till främlingar... Vad gör de med det jag skriver? Vad tänker de? Känner? Vilka är de? Kanske är det någon som är där jag är? Som går igenom samma saker? Någon som känner igen sig?

He he... jag inser att jag suttit och undrat över just detta förr. Favorit i repris är det visst.

Fast det är klart, det är ni som kommenterar som är de viktiga i den här bloggen, det är er jag "känner". De andra är bara... smygtittare... som visserligen känner mig men som ändå inte vill ha något ömsesidigt utbyte. Och det är väl okej det med, det är ju liksom avigsidan av bloggandet, något man liksom köper som en del i konceptet.

Bland de mest avlägsna besökare som dyker upp i statistiken finns invånare från Buenos Aires, Melbourne, Redmond och Toyonaka.

Jag undrar än en gång hur ni hittade hit och hur länge ni stannade...

6 kommentarer:

Fröken Evans sa...

Grattis till alla besökare! Kul att kunna se varifrån besökarna kommer. Det kan man inte på blogg.se :-(

Lyckliga Grodan sa...

jag kom via någon annan blogg..
magalös tror jag..

ha det gott..

Bloggblad sa...

Jag funderade mycket över det där förut: hur mycket törs jag skriva? Först var jag helt anonym, men jag upptäckte att jag hade mina spärrar kvar ändå, så jag har slutat vara anonym. Jag lämnar dock inte ut bloggadressen precis hur som helst, och googlar man på mitt namn kommer den långt ner på listan.
Ibland kommer jag på något intressant att blogga om, men sen raderar jag när jag tänker att någon kanske förstår vad/vem det gäller. Så jag har blivit på min vakt, och det är därför jag aldrig skriver om hur jag mår eller har det privat. Gnäller av mig gör jag i en pappersdagbok som ingen mer än jag - och knappt det - läser. Ingen klarar min handstil :)

De där utrikes... förmodligen surfar de bara runt lite hipp som happ. Och jag säger som du - det känns som om jag känner dem som kommenterar - och fler än deras bloggar hinner jag inte med att läsa.

Ella sa...

Föken Evans
,) egentligen är ju siffran inte viktig alls, inte i jämförelse med kommentarerna.
Nä, på blogg.se kan man inte alls göra så mycket, det var därför jag flyttade.

Lyckliga grodan.
Ha en skön dag du med!

Bloggblad
Nej det är svårt att förbli anonym. Om någon som känner mig skulle läsa så vet de ju exakt vem jag pratar om, men jag hoppas att den risken är relativt liten.

Ja jag tror som du, att de bara råkar hitta hit genom att följa länkar eller slumpa sig fram.

Annelie sa...

Oj va roligt med så många besökare. Egon jag hoppas det blir jag ;-) Kram

Ella sa...

Annelie
Det är väl klart att du blev den 10 000:e besökaren! Eftersom det inte går att utläsa i den här statistiken så kan vi ju säga det utan att någon kan säga emot ,)