tisdag, augusti 14

Vilken morgon!

Phu vilken morgon jag har haft!
Allt som kan gå snett har gått snett.

Jag försov mig inte, men det är nog också det enda som funkat. Datorn blev knäpp och Nisse gick i strejk!!! Fatta min ångest. Jag kunde inte gå min morgonrunda bland bloggvännerna, kom bara halvvägs!

C vägrade gå upp, kan det bero på att jag hållit honom vaken med min panikattack? Okej, jag överdriver lite men tanken på att jag ska på återbesök redan i nästa vecka är aningens skrämmande och minst sagt ovälkommen. Men å andra sidan har jag ju själv bett om det så jag ska skylla mig själv. Dessutom vet jag ju vad som kommer hända i princip… tror jag. Jag borde alltså vara lugn. Är jag det? Nej, nej, nej!

Nu tappade jag visst tråden, jag skulle ju berätta om den knäppa morgonen jag haft.

Den blev ju liksom inte bättre av att jag var på dåligt humör för att Nisse hade gått i strejk, tvärt om. Jag är inte som kvinnor i allmänhet med utmärkt simultanförmåga, tvärt om jag klarar visst inte att göra två saker samtidigt, vara sur och hälla upp kaffe till exempel. Funkar inte alls. Inte heller är jag bra på att leta efter bortsprungna kläder när jag är på det humöret, toppen jag skulle ha till byxorna fanns ingenstans. Behöver jag säga att den bara gömt sig för mig och inte C? Man kan ju förstås undra varför jag över huvudtaget behövde leta efter den på morgonen och inte hade ordnat det redan igår kväll...

Eftersom jag ändå var på dåligt humör (eller för att datorn strulade hemma) bestämde jag mig för att åka med C till jobbet. Väl här så var det lika bra att börja jobba och starta med e-posten medan det fortfarande var lite lugnt. Det skulle jag inte gjort för på mindre än tre minuter var jag hyperstressad. Min nya chef har beordrat (han tror att han är kvar i försvaret, han ber aldrig, bara ger order) mig att infinna mig på högkvarteret (så kallar vi hans kontor fast det vet inte han) kl tio prick! Då ska jag ge en "kortfattad" redovisning av projektet så här långt för honom och de andra i ledningsgruppen! Kommunens ledningsgrupp alltså... De är inte så många i ledningsgruppen men de är inte heller mina favoritpersonligheter, om man bortser från en person förstås... vars namn börjar på C ,)

Nu är jag inte orolig för att sammanfatta projektet för jag har som vana att alltid ha en presentation klar över hur långt vi kommit, det är ganska bra när nya personer ska bli inblandade, plus att jag är beroende av att allt är överorganiserat så att jag kan göra saker spontant om det skulle behövas.

Däremot är inte kommundirektörens kontor det bästa av ställen att sitta på för mig, varken ljusmässigt eller utrustningsmässigt, speciellt inte när de andra är där med, och det gillar jag inte för det är nervöst nog ändå… Men men, han beordrar mig en timme innan jag ska vara där, då kan han inte förvänta sig något som är helt proffsigt! Och jag kommer faktiskt tala om det för de andra att det var så kort varsel...

Med andra ord, måste jag rusa nu!

Jag hoppas att mina kära bloggvänner och de jag inte känner haft en bättre start på dagen?

Äh… nu gnällde jag igen! Förlåt!

BloggRegistret.se

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jaså, är det "gnäll" det heter, när vi berättar om våra frustrationer och eländen... jaha, då kan man ju fundera stort vad jag gör på min blogg? Gnällgnällgnällgnällgnäll....hela dagarna! Typ!

Simultankapacitet... inte här heller! Och absolut inte när jag är stressad - då blir mina mornar som dina ungefär..!!

Hoppas du får en bra dag trots allt - och att mötet nu gick bra..!

Ha det gott..snygging!

Kram..

Gisan sa...

Gnäll på du om du tror att det är det det heter. Du delger oss din vardag. Det är en gåva, inget gnäll. Tillrättalagda bloggar med en glättig yta vill jag inte besöka. men din läser jag varje dag oavsett om jag kommenterar eller ej. Kramar...

Tierra sa...

Ja, såna dagar är inget kul... har haft mer än min beskärda del av sådana... hoppas dock att det blir bättre för dig allt eftersom dagen går...

Ha en bra dag !!

Varma hälsningar, Tierra

**XENA** sa...

Önskar dig en skön forts på dagen som börjat så jobbigt..
Tänker på dig min vän
XENA

Lallis sa...

Gnäll du.
Nja...vaknade i morse och insåg att jag iaf hade sovit två timmar inatt . Lite mer än igår och ganska så vanligt annars.
Så mina första vakna timmar gick åt till ett extremt surt humör, men det gjorde inte så mkt eftersom att jag var ensam hemma. RUndar man av det här kan man säga att famljen hade en jädrans tur idag:P *skrattar*
Så du ser, Ella; vi kan också! *fniss*
Hoppas att mötet gick bra!!
Kram Lallis

Ella sa...

Elisabeth
Du har rätt, det är nog det som vi bloggar om, vardagen. Både gnäll och roligheter.

Kram själv snygging!Gisan
Jag håller iof med dig, jag vill inte heller läsa bloggar som bara är glättiga och som man vet bara visar en del av sanningen.


Tierra
JAg gissar att vi alla har sådana dagar... mer eller mindre ofta, men jag tycker de liksom kommer i stimm... ,)
Ha en bra dag sjävl!


Xena
tack det samma, tänker på dig mig vet du.


Lallis
haha... jag är glad för din familjs skull!
Varför sov du så dåligt?

Lallis sa...

Luftfuktigheten som bara klibbade mot kroppen och så värken. Den brukar väcka mig runt två-tre sådär. Det är jag ju van vid. Men visst känns det som om vi lever i tropikerna dessa dagar? Skillnaden är då att det inte är hälften utav värmen vilket tar bort charmen helt! I alla fall här i Gnällbältet..
Ja.. jag bor verkligen på RÄTT ställe kan man säga. *skrattar*
Kram

Carsan sa...

Ja det är bra, ut med gnället bara! Det känns alltid mycket bättre då.
Man kan förövrigt gnälla om betydligt mindre saker så du behöver inte känna dig skyldig...
Hoppas du får en bättre start imorn!

Ella sa...

Lallis
Usch, nä... din stackare. Vad jobbigt. Men du gnäller minsann inte ,)
Och ja, jag håller med om luftfuktigheten, det behöver vara tio grader varmare för att den ska kännas rätt.


Carsan
Tack, ja ibland måste man ju gnälla av sig. ,)