onsdag, augusti 29

Sådär. Då är allt gjort.

Jag har duschat med Descutan och tvättat håret. Väskan är packad med ombyte, myskläder och min nya morgonrock som C köpte till mig idag. Det enda som ska i är necessären imorgon och kanske datorn. Jag har inte bestämt mig för hur jag gör med den.

Enligt doktorn skulle jag få stanna några dagar. Hon preciserade inte antalet dagar men jag hoppas att jag kanske får åka hem på fredag, om jag vore normal skulle jag inte ens behöva ligga inne… Fast en annan del av mig förstår ju att det inte kommer att bli så, det blir ju aldrig som jag hoppas i samband med operationer.

I kväll har min älskling lagat god mat, vi har suttit länge och bara pratat om helt andra saker än det som ska hända imorgon. Nu ska vi sätta oss ta en kopp te och jag ska låtsas att detta är en helt vanlig kväll.

C kommer att stanna med mig på sjukhuset imorgon men på kvällen måste han hem för på fredag är han tvungen att jobba. Jag hoppas att när han jobbat klart så kan han komma och hämta mig. Jag hoppas att jag kommer att se när han kommer...


Innan jag säger god natt och önskar er alla en skön avslutning på veckan så vill jag bara tacka för alla era tankar, önskningar och tummar. Tack snälla för allt fint jag fått läsa och jag hoppas att alla vet hur mycket vartenda ord betyder, ingen nämnd, ingen glömd. Jag ska tänka på allt imorgon, precis innan de kommer med den där sprutan som svider så...

BloggRegistret.se

16 kommentarer:

Anonym sa...

Å du betyder jättemycket för oss!
Annika

Dubbelörnen sa...

Natti vännen o du finns hos mig i morgon...

Kramar vännen min

Anki sa...

Du ska veta att jag kommer att vara med dig i tanken i morgon!
Kramar!

bollebygdsbo sa...

Ella
Jag tycker att du är fantastiskt modig.
Nu vet jag vad en av döttrarna menade när hon sa att jag var modig när jag fick cellgifterna.
Hon sa det fastän jag var ledsen och inte alls ville in och ha dessa behandlingar.
Man är faktiskt modig när man är alldeles utom sig och ändå överlåter sig till läkarna.

Du är modig och jag tror att denna operationen går bra.
Kram till dig.

Elisabeth sa...

Imorgon är det inte bara C som är med dig.. jo, fysiskt förstås! Han som är din klippa..
Imorgon är det många, många som är med dig i tanken - så även jag! Och fast vi har pratat om det här med att inte ha något val, så tycker jag ändå att du är både stark och modig! Stark för att du väljer att ta ett steg i taget, och mod för att du vågar välja att ta det steget!
Ella, din styrka och ditt mod kommer inte någon operation i världen att kunna ändra på .... det tror jag, och därför beundrar jag dig så så mycket!

En fågel sjunger sin vackraste sång för dig imorgon.. och bär dig i sina tankar.. Kram..

en liten tant sa...

Tänk vad trångt det kommer att vara i operationssalen! Alla våra astralkroppar kryllar omkring därinne och ingjuter extrem skicklighet i operatören som därför kommer att göra sitt livs bästa jobb imorgon.

maria sa...

Hoppas att du kunnat sova, vännen! Jag tassar in och smeker dig över kinden och viskar att allt ska gå så bra, så bra... Stor kram på dig vännen!!!

Tierra sa...

Hej Ella !

Vet att du inte kan läsa detta just i detta nu... men jag vill ändå lämna en liten kommentar... och vill du ska veta att jag sänder dig mina allra varmaste tankar just nu. Jag hoppas att allt går som det ska och att du är tillbaka så snart det bara går.

Sköt om dig och hoppas du får en bra helg, oavsett om det blir hemma eller på sjukhuset.

Varma hälsningar, Tierra

Anne-Maj sa...

Vet du vad? Jag glömde berätta för dig, förra veckan hittade jag en gammal videorulle.. "Den femte årstiden" och den handlade om en blind kvinna som mötte en man precis släppts ut från fängelse. Kärlek uppstår och Dom kämpar med sitt liv. Kvinnan återfår sin syn efter operation och får se mannen och Mannen gör comeback på racingbanan och vill ha kvar kvinnan som håller på att tappa syn igen. men slutet blir lyckligt med att dom finner varandra trots kvinnan tappade synen när hon sprang mot mannen som kom ut från racingbanan.. typ B-film. "Den femte årstiden" sa kvinnan att det hon ser dvs ingenting kallas så. Nä men nu går jag och äter lunch.

Lallis sa...

Lycka till vännen!
DU finns i tankarna och skickar så många kramar jag kan.
/Lallis

Smeden Bengt sa...

Troligen har du åkt iväg, Kanske det redan är gjort när detta skrivs. Men vet när du är tillbaka att tankarna var hos dig. Väntar på din återkomst.
Hälsar även till din underbara man som tar så väl hand om dig! Kram!

Annelie sa...

Jag hoppas nu i denna stund att du ligger och snusar så gott på uppvaket. Vaknar utan illamåeende och med stor glädje. Känslan och vetskapen att allt gott så bra.
Hoppas du inte får allt för tuffa dagar där på sjukhuset, och att hemgången kommer att ske inom kort. Vill att du ska veta att du finns i mina tankar..
Kramar till dig...med hopp om en väldigt snar läsning här hos dig

Lifetime sa...

Hej Ella!
Eftersom jag ligger 6 timmar efter Er hemma i Sverige vill jag ändå gå in och säga att jag tänker på dig, säkert är du redan färdig med din operation hoppas på det bästa Kram Lifetime

micke sa...

Är med dig!! kramis

Christina sa...

Nu är klockan 18.30 på torsdag. Jag hoppas att du just nu känner dig lugn och trygg och lättad. Jag hoppas vi hör av dig snart snart. Stor kram!

**XENA** sa...

Åh goa Ella vännen...
Sitter här och undrar.. Undrar hoppas tror önskar att ALLT ska ha gått bra.
Vet ju så innerligt väl hur du våndas innan. Och det är ju helt förståeligt.
Du finns med mig i mina tankar.
XENA