söndag, augusti 19

Godmorgon söndag

Idag smyger jag bara in här och säger god morgon till alla.

Jag hinner inte runt just nu för vi har en tuff dag framför oss. Mina kära föräldrar kommer på söndagsmiddag och tårta för att fira min födelsedag. Nästa helg kommer barnen och C:s föräldrar och syrra. Det kanske inte kommer som en överraskning om jag säger att jag gärna skulle hoppa fram till nästa helg? Och det beror inte på att jag är speciellt förtjust i att fira min födelsedag, för det är jag absolut inte.

Jag har ju skrivit det förr så det är inget nytt, jag vet inte vad som hänt med mina föräldrar, eller snarare min mamma men jag klarar inte av hennes omtanke/oro eller vad det är. Hon gör mig ledsen och upprörd varje gång numera. Jag är medveten om att det beror lika mycket på mig som på henne men ändå…

Hur som helst, i kväll ska jag ta en stor bloggrunda för jag har verkligen abstinens (om inte mina föräldrar sliter ut mig totalt) och jag ska ta med C så att jag verkligen kan lämna kommentar hos alla.

Nu önskar jag er alla underbara bloggvänner och även andra läsare en jättefin dag.

BloggRegistret.se

6 kommentarer:

Isabelle sa...

Jag skickar dig mängder av styrka att klara av dagen. Låt eventuella kommentarer rinna av dig bara. Ta en djupt andetag och låt obehaget försvinna med utandningen. Det här fixar du, det vet jag. Kramar Om.

Ella sa...

Isabelle
Tack vännen, jag ska försöka ta ditt råd och inte fästa mig vid något.

maria sa...

Ha en bra dag, föräldrar till trots!!! Och ta min energi och motvallsighet för jag behöver den inte idag... Jag ska göra dagen och ikväll ska jag gråta en liten skvätt av saknad av sonen och sen blir det bra igen, eller hur?!

en liten tant sa...

Jag skickar styrka till dig förstås men även till din mamma så hon håller sina egna demoner i kort koppel och bemästrar sin egen oro och inte kläcker ur sig något dumt idag.

Åsså hurrar jag och sjunger och viftar med flaggor för att fira din födelsedag (imorgon eller hur?).

Gisan sa...

Jag hoppas att din söndag varit bra och att det inte "krockat" för mycket med din mamma. Det gör så ont just när fel kommentarer kommer från Mamman. Hon ska veta och känna rätt jämt, har man någon inbyggd känsla av. Så är ju dock inte alltid fallet. Kramar...

Ella sa...

Maria
Klart att allt blir bra men det är klart att du kommer känna saknad. Konstigt vore det väl annars. Kram vännen, hoppas att du fick en bra dag ändå.


En liten tant
Tack snälla. Din styrka räckte till oss båda.


Gisan
Jo det borde vara så men det är det inte som sagt. Tack för omtanken!