torsdag, augusti 16

Bara en dag kvar

Ja, så känns det. Det första jag tänkte på när jag vaknade. Imorgon är det fredag. Och det är ingen fredag jag ser fram emot. Undrar varför jag alltid får tid på en fredag? För att de ser en chans att förstöra helgen för mig? Skulle inte förvåna mig i alla fall. Har jag nämnt att jag har lite panik över återbesöket? Jag vet ju att det blir operation igen men inte när…

Jag började dagen med att gråta en skvätt, åt alla vackra kommentarer jag fått till mina senaste inlägg. Varenda en är läst, flera gånger, av mig och helt säkert av C också. Men som jag skrev, jag orkar inte svara på alla för det finns måtta på tårar jag kan gråta.

Efter att jag torkat tårarna över mina kommentarer gick jag vidare till Elisabeth och där vreds de stora kranarna på när jag läste hennes inlägg. Jag tror att hon måste kännt som jag gjorde för ett år sedan och den känslan... Jag ska inte försöka beskriva den för det går inte.

Därefter, när jag läste kommentarerna på inlägget blev jag fly förbannad! Tänk att människor som absolut måste vara elaka aldrig vågar stå för sina elakheter utan måste gömma sig bakom anonymiteten! Men jag tröstar mig med att dessa människor sällan har en intelligenskvot som är högre än deras skostorlek eftersom de ännu inte listat ut att det inte är speciellt lätt att vara anonym på nätet. IP-nummer registreras alltid och kan alltid spåras ända ned till datorn man sitter vi...


Nu, när tårarna i alla fall är torkade och värsta ilskan gått över så vill jag önska alla vänner och alla andra en riktigt bra dag, trots regn och rusk.

BloggRegistret.se

9 kommentarer:

maria sa...

Visst var det hemskt med anonym hos Elisabeth!!!

Kan du inte säga till om det här med fredagar, de tar ju hänsyn till sånt...

Jag hoppas att allt går så bra som det möjligt kan göra, vännen... Det hoppas jag!

Nästa vecka kan jag inte gömma mig längre heller... Måste ta kontakt med en ny läkare här som kan remittera mig till magnetröntgen... Det har gått så lång tid nu och ändå ingen tid alls så jag känner mig så kluven, kan jag inte bara glömma bort den där lilla bönan i skallen och skippa röntgen??? Hoppas att den aldrig kommer att göra något och låtsas som om den inte finns??? Nähä, inte det... Usch och jag som hatar dropp.....

Hoppas att du får en bra dag idag, Ella och att du kan skjuta dina tankar ifrån dig då och då... Kram på dig!

Lady Stalker sa...

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter en välförtjänst Greklands-semester!

Jag hoppas verkligen att besöket går bra och att den fortsatta prognosen blir så positiv den kan bli.

Slutligen: Äntligen har jag skrivit om ett sommarminne! Men jag har inte slussat utmaningen viadre ... Mår inte så bra av olika anledningar, så det fick bli "light-varianten".

Kram!

Tierra sa...

Hej Ella !

Kan bara hålla med... var just inne och tittade på Elisabeths blogg... och jag måste säga att det nog var det mest korkade jag sett på länge...

Jag lämnade en kort kommentar och berättade hur jag hittat dit via dig.

Ha en bra dag... hoppas att återbesöket trots allt kommer ge något positivt.

Varma hälsningar, Tierra

bollebygdsbo sa...

Ella, du kommer att finnas i mångas tankar under fredagen.
Jag tror att du hade funderat en hel del på läkarbesöket över helgen om du skulle dit på måndag.
Så fungerar jag, men kanske det inte är så vanligt.

Vill inte skriva något om den där kommentaren egentligen, för nu får ju anonym uppmärksamhet som hon/han inte skulle ha.

Ella sa...

Maria
Tack, gulle dig.

Ja! DU måste göra det, tyvärr. Men jag vet hur du resonerar. Absolut. Jag skulle vilja göra som du, bara sticka huvudet under sanden och låtsas att allt är som det ska.


Lady Stalker
Vad kul att du ville skriva. Och att ni haft det skönt på semester. Jag förstår till fullo om du inte skickar den vidare, hoppas du känner dig bättre riktigt snart!


Tierra
Eller hur?
Ha en bra dag själv!Bollebygdsbo
Du har helt rätt, måndag är inte ett dugg bättre för så blir helgen helt förstörd ändå. Inga dagar är bra ,)

Du har också rätt i det där om anonym, egentligen ska man bara tiga ihjäl dem, det är bäst för nu får han/hon vad personen var ute efter - uppmärksamhet och vår irritation.

Gisan sa...

Jag vet inte om jag tänker fel nu. Jag förstår att du inte vill förstöra helgen. Men om det bubblar upp massa känslor efter besöket kanske det är skönt att ha tid för det även om det inte är vad du vill göra på din lediga tid. OBS! Detta är mina högst personliga tankar. Inget jag på något sätt vill dyvla på dig. Jag förstår ditt tankesätt oxå. Lycka till!!!!!!!!!! Jag är med dig imorgon i tanken. Kramar...

Lallis sa...

Ja, den anonyma kommentaren hos Elisabeth... *grr*
Jag önskar dig en riktigt fin dag. Ha det så bra som det bara går:)
Kram Lallis

**XENA** sa...

Du finns även i mina tankar på fredag. Skickar så mycket styrkekramar det bara finns.
Finns alltid här om du behöver..
Annars också förstås.
Kram
XENA

Ella sa...

Gisan
Gulle dig, du behöver inte vara så försiktig ,)
Jo visst har du rätt, man hinner få lite distans, det är skönt att ha tid för det.


Lallis
Hoppas att du haft en jätteskön dag du med.


Xena
Kram tillbaka och tack för dina ord!