fredag, augusti 24

Fredag morgon

Så är det fredag morgon. Sista arbetsdagen på den här veckan. Det är ganska skönt för jag är så otroligt trött att det är tveksamt om jag skulle orka en dag till. Den här veckan har ju varit både upp och ned när det gäller humör och annat, som de flesta veckor, skillnaden är nog bara att jag är betydligt mycket tröttare på eftermiddagarna trots att jag inte jobbat mer. Undrar vad det beror på? Hösten?

Fast idag tror jag bestämt att solen kommer gästa oss med sin närvaro igen för det verkar som den finns där bakom diset... nu vet man ju förstås aldrig riktigt säkert med mig vad diset beror på, riktigt, verkligt dis eller min förvrängda verklighetsuppfattning.

Idag ska vi åka och hämta barnen men vi har faktiskt inga planer för helgen, om man inte räknar med söndagens födelsedagsfirande då C:s familj ska komma och uppvakta mig. Blir vädret vackert måste vi så klart hitta på något att göra även på lördag så att vi kan utnyttja dessa sista flyende dagar av sommaren. Någon som har några tips? Utöver grillning och bad förstås för det lär det bli i vilket fall som helst.

Just det...
Idag är det också en vecka sedan jag var hos doktorn som då lovade att jag skulle få en tid snart för operation. Jag har fortfarande inte ens fått tiden... Hon och jag har tydligen helt olika uppfattningar om vad snart innebär. Inte för att jag är ledsen över det... fast lite orolig för om det blir som hon säger, att jag blir ännu sämre i väntan på operationen, då vill jag inte vara med. Det är illa nog som det är tack så mycket... Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte märkt av en försämring bara under de sista veckorna...

C beordrade mig igår kväll att jag skulle ringa och fråga om tiden men jag vågar faktiskt inte det. Det finns vissa saker jag bara inte kan få min kropp till att göra trots att de rent fysiskt inte är speciellt ansträngande. Det får blir han som ringer. Han är så snäll att han gör det fast det är klart, det är säkert inte lika nervpåfrestande för honom som för mig.

Nog klagomål.
Nu önskar jag er alla en solig dag, det är dags för mig att göra en kraftansträngning och ta min morgonpromenad till jobbet. Konstigt att jag liksom drar mig för den numera...

Ett litet PS bara.
Om ni jag inte besökt er så ofta den här veckan beror det bara på att jag varit för trött.

BloggRegistret.se

7 kommentarer:

**XENA** sa...

Hej vännen.. Ät en tårtbit för mig också på söndag. Gissar att jag svettas runt Djurgården när ni äter tårta eller så har jag kanske rent utav gått i mål.

Önskar dig och ER en riktigt fin helg iaf..
Kram
XENA

Christina sa...

Jag har bjudit in dig till min alldeles egna facebloggbook haha!

maria sa...

Trötthet kan nog bero på mycket, det har ju varit en del i veckan för dig oxå... Jag hoppas att du snart får en operationstid, även om det är kluvet, bättre att tidigt ingripa som läkaren sa...

Ha en underbar dag, vännen!

Barnen, djurpark? Båttur (hyra)?

Stor kram!

lisa sa...

Hoppas du får en varm skön solig helg! Och jag vill också ha det, tror man blir trött av bristen på värme och sol.

qristall sa...

Har läst o vad ska man säga det här är ju så hemskt, beundrar dig som håller modet uppe men visst är det svårt ibland.
Tycker oxå att du/ni ska ringa ang operationstiden. Det är viktigt så de inte råkar tappa bort en, det har jag nämligen råkat ut för.
Hoppas det kommit ett brev i dag. Ha en fin helg o ta hand om dig.

Ella sa...

Xena
Jag ska äta flera, och kanske skcika några bitar till dig, det förtjänar du efter en sådan bedrift.


Christina
Ha ha... det måste jag kolla på.Maria
Jo det har varit mycket och jag tror jag vet vad det beror på.

Tack för tispen.

Kram


Lisa
Ja, jag hoppas att vi får lite sol nu för det behöver vi alla tror jag.Qristall
VÄlkommen hit.

Jag tror jag verkligen blivit borttappad. VI får se vad som händer i nästa vecka...

Annelie sa...

Man behöver inte ha så mycket planer bara för att man har barn=)Hoppas ni fr det trevligt på extra firar dagen/kram