tisdag, augusti 28

Tisdag morgon

I natt har jag sovit minst tre timmar. Resten av tiden har jag legat och skruvat mig och funderat. Eller försökt att inte fundera fast det gick ju inte å värst bra. Jag kommer sällan fram till något vettigt på nätterna, allt tycks bara bli än värre i mörkret. Dumt nog är det inte alltid jag går upp och gör annat heller fast jag vet att jag mår bättre av att göra det.

Idag var det KALLT här! Jag fick gå tillbaka efter en kofta att ha under kappan. Den där härliga höstdoften var borta ocskå, kanske för att det inte regnat i natt.

C har lovat att ringa sjukhuset igen idag, jag har inte träffat honom här på jobbet än så jag vet inte om han hunnit göra det än men det kanske är lika bra, jag menar, har han dåliga nyheter så vill jag inte veta. Då behåller jag hellre mina fjärilar i magen. Om inte doktorn hör av sig idag så tänker jag i alla fall skriva ett mail till henne, inte för att jag tror att det hjälper men det kanske känns bättre för mig.

Jag tror jag är hypokondrisk. Jag har riktigt riktigt ont i magen nu och inbillar mig att det beror på allt detta med operationen. Förmodligen inbillar jag mig hela alltihopa. Nå ja... Nu måste jag väl jobba lite så att jag får något annat att tänka på, något som känns mindre jobbigt och mer vettigt.

Jag önskar alla underbara människor en riktigt skön dag idag!

BloggRegistret.se

5 kommentarer:

Lallis sa...

Men det klart att nervositeten säkert påverkar dig även på andra kroppsliga sätt. Psykosomatiska besvär kan man ju få för mindre!
Jag önskar att jag kunde avlasta dig lite, gumman. Sänder många ljusa tankar och en varm kram i höstkylan.
/Lallis

Magalös sa...

Inte roligt att vakna en morgon när man sovit dåligt. Själv var det länge sen jag sov så många timmar i sträck som jag gjorde i natt. Kände mig utsövd och det är ovanligt. Men sover man till och från under hela dygnet så kan det ju inte bli några 8-10 timmars nattsömn.
Trots att hösten kommer med stormsteg önskar jag att du kan njuta av dagen och den friska luften. Unna dig (och C) något gott till fika eller till kvällen!
*kram*

Annelie sa...

Ja du glimten i ögat har du iallafall, trots din oro...Hypokondrisk. Jag ler lite...
Du vet liksom alla andra att värken du känner beror på oron...Känns det bättre att skicka ett mail,så gör det. Skadar ju inte..kanske om tantskrället tar sig tid, så ordnar hon fram en tid, och det nu ((kramar))

Ella sa...

Lallis
Tack vad du är snäll. Kram tillbaka i kylan.


Magalös
Vad skönt att du sovit gott!
Tack så mycket. Hm... kanske skulle baka något?


Annelie
Jo jag vet... men det låter bättre om man är hypokondrisk än psykiskt sjuk ,)

Annelie sa...

Hahaha din toka...du är inte psykiskt sjuk/kram