måndag, augusti 13

Dagens outfit... typ

Idag ska jag klaga (ha ha, nämn något nytt säger den vane läsaren här)

Jag har en hel, lång lista... (funderar starkt på att döpa om min blogg till "Klagomuren")

Hur som... För det första så är det dimmigt och fuktigt här och mitt hår ser inte klokt ut efter 20 minuter ute i fukten. "Har du permanentat dig?" var det någon som frågade. Hrmf... skulle jag? Är inte det ute sedan typ 1987?!?!? Okej, jag erkänner att det säker finns jätteläckra frisyrer som är superinne som kräver permanent men det är absolut ingen sådan frisyr jag har!

För det andra trampade jag i en vattenpöl på vägen hit. Igen! Och inte nog med det, jag kunde ha svurit på att jag såg gula löv på ett par av buskarna jag gick förbi. Vem var det som sa att det är sommar fortfarande???

För det tredje, varför är alla snygga skor och sandaler fullständigt omöjliga att gå i? Idag har jag ett par jätteläckra sandaler, som jag köpte i Spanien och som passar perfekt till kjolen jag har på mig (tror jag). De är sådana där som bara är några remmar liksom, varav ena går runt hälen men envisas med att kana ner efter cirka fem steg! Det är helt omöjligt att gå så! Men de ÄR jäkligt snygga... faktiskt.

Jag kom just på att det är en himla tur att min högt hatade vän har en färg som passar till allt... undrar om det var uträknat så från början? Fast jag har aldrig förstått varför den måste vara vit, svart är mycket snyggare... Och förresten... undrar om det ger någon slags extra stilpoäng om man matchar den med övriga accessoarer? Typ, vita skor och vit handväska... Kanske sådana där stora örhängen i plast som var inne på 80-talet också... och vita handskar... Uj... nu mår jag nästan illa... Maria, jag hoppas att du inte blir snurrig när du läser detta.


Så över dagens stooora och viktiga fråga...
Ska skor vara snygga, praktiska, bekväma eller räcker det med att de matchar kläderna? OBS, detta är ingen flervalsfråga.

5 kommentarer:

maria sa...

Lugn Ella! Jag har hinken med mig!!! fnissar... Det gick bra men jag måste erkänna att det blev lite mycket där... Men du, klaga kan vi ju göra tillsammans då... Denna vecka vill jag krypa under täcket och stanna där tror jag...

Hoppas att det rätar till sig för dig och att du får en jättebra dag..

Ps ta med extraskor i väskan så kan du byta om de bråkar med dig...

Anonym sa...

ja du..
Hur kul är det med ett par snygga dojjor man bara kan stå till i *fniss*
Kram
XENA

Bollebygdsbo sa...

Jag gör ibland så som maria skrev.
På dotterns bröllop ville jag ju ha ett par snygga skor när man gick in i kyrkan. Nog vet jag av egen erfarenhet att man tittar lite extra på brudens mor. :-)
Dessa obekväma finskor tog jag sedan av mig och ersatte dem med ett par superbekväma nya skor. Säkerligen hade jag kunnat hita både bekväma och snygga skor u handelsn, men det blev billigare att köpa två par skor. De bekväma har jag dessutom använt väldigt mycket.

Ibland väljer jag snygga skor framför bekväma. Andra gånger väljer jag bekväma skor framför de snygga. Ja, jag är en dubbelnatur det vet jag om. :-)

malve sa...

jag väljer alltid snygga och bekväma skor! Har bara sådana. Med sköna skor trivs jag och blir så mycket roligare att umgås med. Hoppas jag iallafall.

Ella sa...

Maria
Eller hur? ,)
Jag skulle kunna tänka mig att stanna under täcket precis varje morgon när jag slår upp ögonen...


Xena
Ja det ligger ju något i det förstås.


Bollebygdsbo
Ibland är det ju faktiskt billigare att göra så... och definitivt roligare!


Malve
Hm... jo, det stämmer ju säkert... Fast jag gillar SNYGGA skor... *L*