tisdag, augusti 7

En ny dag

Livet blir aldrig som man tror. Jag borde lärt mig det vid det här laget.

Igår till exempel trodde jag (igen) att jag skulle få hälsa på alla blänner (blogg-vänner) i lugn och ro men det satte huvudet stopp för den här gången. Trots att jag hade pratat snällt med C om att han skulle finnas i beredskap för alla spamskydd så gick det ändå inte för jag kände hur den där huvudvärken var på väg och det var bara att lägga sig med ett par tabletter och hoppas på att få sova bort det.

Det är förresten inte så hemskt ansträngande för C att finnas i beredskap. Vi har ett arbetsrum där våra bord står intill varandra. Där sitter vi de gånger då även han har något jobb att syssla med på kvällen. Annars brukar jag ta med datorn till vardagsrummet eller vart vi nu sitter.

Igår kväll hade jag också tänkt skriva mer om lördagen för jag är inte riktigt färdig med den även om jag nu såhär med lite distans kan erkänna att jag säkert överreagerade och var ganska ologisk. Jag skulle säkert kunna använda gårdagens inlägg som svar på Marias utmaning till mig om att skriva om när jag gjorde bort mig... fast just då var det inte speciellt kul och känslan sitter liksom kvar. Som någon slags varning eller föraning som sticker till då och då och påminner om hur fruktansvärt skört det lilla jag ser är, hur snabbt det kan försvinna... Hur nära det är...

Hur som helst så sov jag ganska gott i natt och hade inga fler äventyr i morgondimman, trots att det idag var lika dimmigt som i lördags men nu var jag ju beredd... även om hjärtat ändå tog ett extra skutt...

Jag gillar inte dimman. Även om det fortfarande är sommar så är dimman så starkt kopplad till hösten för mig... eller sensommar som det kanske är. Men jag lovar, jag ska inte tänka på det just nu. Idag ska det bli varmt här, det har de sagt på TV och det tror jag på.

Strax ska jag iväg på ett möte, så jag slutar här med att önska er alla en riktigt bra dag.

BloggRegistret.se

5 kommentarer:

Magalös sa...

En ny dag. Om den blir som du önskar vet jag inte, men det som blir hoppas jag ska vara till glädje för dig. God morgon!

maria sa...

Ella: Det är fusk tycker jag...fniss... att använda den texten som ett då gjorde jag bort mig... Du gjorde ju inte bort dig då... Du reagerade fullkomligt normalt för om c hade varit uppe så hade han innan din upplevelse kanske sagt att oj, vilken dimma det är i dag....

Hoppas att du får en riktigt bra dag!!!

Filifjonkan sa...

GODFÖRMIDDAG ELLA. JAHA DIMMA JA HÖST SKRIVER DU HMM,, FÖR MIG ÄR DIMMA LITE TROLSKT DU VET ÄLVORNA SOM DANSAR I DIMMIG MORGON PÅ ÄNGEN BLAND BLOMMOR OCH BLAD, UTOPIVÄRLDEN SÅ ATT SÄGA DÄRFÖR ÄR DIMMAN ETT GLÄDJEÄMNE FÖR MIG FAST JAG VET ELLER TROR ATT INGA ÄLVOR FINNS SÅ VILL JAG TRO DET OCH TITTAR GÄRNA I DIMMAN OM MAN KANSKE KANSKE KAN SE DEM..HA EN BRA DAG KOM IHÅG ATT TA LUNCHPAUS MED,,LÄTT ATT GLÖMMA PÅ ETT JOBB.VINKAR HEJ DÅ.

Anonym sa...

Måste bara skriva några rader, råkade hitta din blogg av en slump och blev totalt fast. Skulle jobbat egentligen, men har tillbringat fm med att läsa början av din blogg. Har mycket kvar innan jag är ikapp... Har skrattat och gråtit och lett igenkännande, eftersom jag lider av samma ögonsjukdom som du har. Känner igen mig så väl, fast man lyckades bromsa utvecklingen tidgare på mig.
Tack för att du delar med dig!
/Lisa

Ella sa...

Magalös
Jag hoppas att din dag varit dig till glädje så här långt!


Maria
Jo, fast så här efteråt kan man ju tycka att jag överreagerade... ,)

Hoppas du också fått en riktigt bra dag så här långtFilifjonkan
Hmm... kan nog faktiskt hålla med dig om att dimma kan vara både vackert och trolskt. Har en del riktigt fina foton nu när du påminner mig...Lisa
Välkommen hit.
Jag är så glad att du lämnar ett meddelande.
Dessutom blir jag glad att läsa att du har skrattat också och inte bara gråtit, för min blogg är nog inte den gladaste oftast.
Fast det sista du skriver gör mig allra gladast, att man lyckats bromsa utvecklingen av för dig. Så SKA det vara *ler*