onsdag, augusti 1

Grodor och mygg

Jag har funderat mer på det där med augusti, speciellt efter att jag läst kommentarerna jag fått. Det väckte en tanke som jag måste skriva ner. Tyvärr har det varit en lång dag, en av de sämre dagarna till största delen dessutom, och jag tror inte att mina tankar är helt klara så det får bli imorgon… om inte tanken flyger bort som den ibland gör.

Dagens bästa måste jag däremot skriva ner. Vi åkte ut till ”vår” sjö efter jobbet. Den där som tidigare bara var ”min” men nu är ”vår” för C älskar den nästan lika mycket som jag. Solen sken och det var varmt och otroligt nog var vi helt ensamma med fåglar, grodor, mygg, matsäck och vattnet… Den stunden behövde jag verkligen idag. Tack min älskling. Tänk att jag kan inte upphöra att förundras över att du står ut med mitt ständigt skiftande humör och jämna ström av ”jag tycker så synd om mig själv”!


Jag måste också be om ursäkt igen. Jag har varit runt och läst lite nu på kvällen hos er men orken räckte inte till för att lämna kommentarer. Jag vet också att jag har fått besök av några nya vänner vars kommentarer jag verkligen blev glad för. Tyvärr har några av er blogg på blogg.se och där kan jag inte kommentera själv (skriver det igen ifall om att någon råkat missa detta min stora sorg och irritation).


Nu önskar jag dig en riktigt god och fridfull natt. Imorgon kanske jag kan komma med ett mer positivt inlägg.

BloggRegistret.se

6 kommentarer:

Lifetime sa...

Hejsan!
Jag hittade dig genom "Rösta på mig" portalen.
Ha det gott /Lifetime

Dubbelörnen sa...

Det låter bara så härligt med er tur till "din sjö". Jag äar verkligen så glad för din skull att du funnit C som förstår att uppskatta detsamma som du. Jag har också mina dippar men av andra anledningar... Det betyder så oerhört mycket att ha en man som finns där, som stöttar en när man behöver det som mest, o som älskar en som mest när man eg förtjänar det som minst...

Kramar

Isabelle sa...

Åh vad härligt det låter med er tur till sjön. Sånt kan verkligen fylla på eller åtminstonde jämna ut lite efter en jobbig dag.
Jag hoppas innerligt att du får en bättre dag i morgon. En god natts sömn kan ibland uträtta underverk, så det önskar jag dig nu. Kram.

annika sa...

Hoppas du får en bra torsdag och att du får sova lite gott inför den!
Vill du ha insidan på min hals? Det vore skönt att få en annan ett tag. :)

maria sa...

Godmorgon Ella!

Så härligt med sjöutflykten med matsäck och allt!!! Skulle nog behöva en sån jag med...

Hoppas att dagen idag blir en riktig toppendag!!!

Kram på dig

Ella sa...

Lifetime
Välkommen hit. Roligt att du hittade hit.


Dubbelörnen
Ja, sådana män växer inte på trän precis. ,)


Isabelle
Ja det är sådana stunder man lever av.Annika
Nej tack, jag behåller gärna min. Men jag skickar like mirakelpuder som lindrar och läker.Maria
Ja det skulle du definitivt behöva!

Kram