fredag, augusti 24

...och där sprack ballongen

Nu har min älskling ringt och frågat om op-tiden. Tanten som svarade sa att de eventuellt kommer att ha en tid för mig i mitten av oktober! Om jag har tur.

Gissa om C fick utbrott? Det hördes ända hit.

Dagens lärdom: Överlåt inte potentiellt irritationsframkallande uppgifter till en man såvida du inte vill att han ska göra sig ovän med alla.

Nu lär jag väl få en tid någon gång i tredje kvartalet av 2010... Vilket som sagt på ett sätt är väldigt bra fast på ett annat sätt helt hopplöst. Ska jag vara absolut ärlig tror jag inte jag kommer klara mig till oktober, fortsätter det så här lär inte jag se några fler höstlöv i år...

C ställde till med en sådan scen att det hördes i hela korridoren här. Nu ska doktorn ringa mig "så snart hon kan" i nästa vecka vilket kan innebära allt mellan måndag och fredag... Om inte annat så går det ytterligare en vecka på det viset. Toppen! Eller inte...

Jag behöver nog inte gå in på hur detta känns va? Aningens hopplöst... som en ballong som just blivit stucken med en liten nål. Men asch... det går nog bra, det är ju ändå ingen större skillnad mellan att se lite eller se inget alls... I alla fall är det vad folk tycks tro och vem är väl jag att ta dem ur den villfarelsen? Vad vet jag om det?

BloggRegistret.se

11 kommentarer:

Magalös sa...

Sänder dig massor av kramar!
Men det kan komma något bra ut av det hela också! Ibland behövs det "rensas" i luften, att stilla tiga leder ingen stans. Hade själv ett "hett" samtal med sonens rektor häromkvällen. Det har inte helt och hållet blivit utrett det det gäller, men den lösning som blev sent kvällen innan skolstart verkar lovande.
Tyvärr är det ofta så att den som mest behöver något utan krångel får "bråka" för att få det man har rätt till. Håller alla tummar och tår att du får behålla synen till alla höstlöv och även möjlighet att se vårens fina gröna björklöv.
Kramar i mängder!

Dubbelörnen sa...

Jag o C tillhör nog samma grupp av människor. Blir fullständigt galen på väntan o icke-besked, snart osv. Tyvärr är det så att den som river i också får något gjort. De som inte klagar hamnar längst ner i högen.

Lider med dig o din väntan... Ge mig namnen på dem som tycker detta inte är något större problem!? Jag kan ringa o berätta ett o annat för dem... *gapskratt*... el inte. Kanske ändå bra att ha normal umgängeston även med sådana ...

En bamsestor kram till dig... o håller tummarna att C "bråk" gav gensvar...

Monas Universum sa...

Jag kan skicka dig mina specialballonger, dom går aldrig sönder!
Kram på dig.

en liten tant sa...

Det känns som om utbrottet var påkallat minst sagt.

En bekant körde en gång en arbetskamrat som drabbats av extremt svåra magplågor, till akuten. Väl där fick personen lägga sig på en brits i ett rum och "doktorn kommer snart". Tiden gick och inget hände och den plågade blev allt värre däran. Min bekant frågade med jämna mellanrum snällt och artigt, efter doktorn och svaret var förändrat "snart".
Timmarna gick och inget hände. Desperationen steg hos min bekant. Till slut steg han ut i korridoren och ryade med sina lungors fulla kraft:
"HALLÅ, HALLÅ Finns det ingen j*vel som kan ge dödshjälp här?"

Då blev det fart.

Hemskt att man ska behöva ta till sådant men funkar inget annat så...

en liten tant sa...

Oförändrat ska det vara.
Jag avskyr mitt tangentbord. Måste byta.

Lallis sa...

Näääääe; men vad fasen!
Dessa jädra väntetider på allt!
Förstår din ilska, gumman!
Stor kram från mig till dig.
/Lallis

Ella sa...

Magalös
Tack snälla vännen. Alla tummar och tår kan nog behövas verkar det som...Dubbelörnen
Jag skulle just tro det, att ni är lite lika varandra i det avseendet. Hade situationen varit tvärt om så hade jag gjort exakt som han gjorde så jag ska inte klaga egentligen, det är bara nu jag blivit så mesig.

Kanske bäst att inte ge dig några namn ,)


Mona
Tack, sådana vill jag ha. Vet du hur fula ballonger är när de spruckit?


En liten tant
Ja visst är det hemskt men det ÄR så, det har jag ju egentligen alltid vetat men hittills har jag haft tur.


Lallis
Tack.
Kram tillbaka.

Monica sa...

*kikar inn o säger hej *

HEJ :) och ger dig en styrkekram!
Ge mig 5 min så kan jag ringa tanten hem! Vore kul mitt i natten?

Eller inte

maria sa...

Alltså jag är nog som C, åtminstone när det gäller andra, mer sällan med mig själv men det är maken duktigare på... Låt honom skrika och gorma du, han kan till och med få hota sig fram till en op tid snarast... Jag förstår så väl, vännen min det dubbla i detta, jag står ju där själv men.... Låt C fortsätta, han kommer att uppnå resultat ska du se... Sköterskorna som blir sura på honom har ändå ingenting att säga till om i ärendet utan att det är ju läkarna som slåss om tiderna!!!

Heja C, på dom bara!!!

Ella! Stor kram och du måste få en tid snarast!!!!

mintid sa...

Ja det är väl så att tyvärr så hjälper inte sådana vredesutbrott i telefonerna... När hon lagt på så är ju det samtalet över och hon tar nästa... men hoppas verkligen du får en tid snart!!

Stor kram så här på helgen :)

Ella sa...

Monica
Ja gör det ,)


Maria
Jag hoppas att han lyckas med bedriften. VI får se i nästa vecka.


Mintid
Tror du inte?
Jag hopps att de gör det.