torsdag, augusti 2

En utmaning

Jag har alltid gillat bloggutmaningar och listor. Jag har alltid velat starta en utmaning. Ingen lista, för det är svårt att komma på bra frågor och ingen utmaning som man bara ska ange sina favoritbloggar. Nej, jag vill starta en utmaning som ställer lite krav på den som blir utmanad och nu äntligen har jag kommit på hur jag vill ha det så jag hoppas att ni är med på den?

Reglerna är som följer:

  1. Fundera ut ett ämne som du vill att någon ska skriva om (eller fotografera) och skriv ned det.
  2. Välj ut cirka fem bloggare som du tror skulle vilja skriva om ämnet och tala om att de är utmanade.
  3. Längst ned i inlägget klistrar du in listan över tidigare ämnen.

Du som blir utmanad får skriva så långt eller kort du vill om ämnet, du kan fotografera bara eller både skriva och fotografera. Du får välja fem nya bloggare men fler eller färre går också bra. Har du blivit utmanad flera gånger får du välja det ämne du tycker är roligast om du inte vill vara med två gånger.


Här är mitt ämne:

”Ett sommarminne”

Jag tror att följande bloggare skulle kunna tänka sig att skriva om det:

Humle och dumle/Isabelle
Lady Stalker
Under The Boardwalk/Monika
Ankitankar
Amatankar
Maria

Lista över tidigare ämnen:
Ett sommarminne

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag antar gärna utmaningen. Men den får vänta ett tag. Jag vet att jag skrev så sist också men det blir så ibland. Nu vet jag i alla fall vad jag ska skriva om. Ha det gott!

Ella sa...

Isabelle
Jag visste att du skulle skriva så och det gör inget. Självklart väljer du när du orkar. Och känner du inte för det så gör inte det något, jag kommer inte att gråta.

Anonym sa...

Vilket underbart ämne att skriva om!!! Kramar...

Anonym sa...

Å jag antar den, men den blir inte av innan helgen!

Anonym sa...

Ja, jag ska försöka.... men det blir svårt när du har begränsat det till ett..... God morgon förresten och hoppas din dag blir bra med hållna tummar och allt...

Anonym sa...

Åååå det är så roligt att gå runt till alla "mina" bloggar igen! Tillbaka efter avkopplingen :D Hoppas du mår bra min vän. Jag ska läsa ikapp nu!