måndag, maj 7

Jag har tjuvtittat...

...hos er alla (alla som lämnar meddelanden här i alla fall), men jag har inte kommenterat. Jag känner mig lite som en fönstertittare...

Just nu är jag lite off, lite rastlös och nervös och splittrad (hur man nu är då). Jag återkommer, med kvalitetskommentarer efter operationen. Nu ska jag kura ihop mig i soffan, bredvid min man... hm... det känns lite konstigt att skriva så, så nytt och så stort på något sätt...

8 kommentarer:

Anonym sa...

...då är vi två "fönstertittare"...

Ella sa...

Det räknas inte om man talar om att man tittar.

Anonym sa...

Hos mig får du fönstertitta hur mycket du vill :) Och inte finns det några krav på att det ska vara kvalité på kommentarerna heller. Hua, då skulle jag aldrig våga skriva :)

Hoppas frun har det mysigt i soffan med sin man. Känns skönt att veta att du har honom som ger dig trygghet mitt i all oro. Kram.

Anonym sa...

Håller med Isabelle! Bloggar är till för att fönstertitta på ;) Och inga krav på kvalitetskommentarer ... herregud då hade jag varit tvungen att lägga av för länge sen ;)

Ta hand om dig nu. Klappa på kinden och vila och hämta krafter och hitta stunder att njuta i.

Ella sa...

Isabelle och christina
Men jag har ju krav på mig själv ')
Jo då, det var riktigt mysigt. I en kvart för sedan somnade jag.

Anonym sa...

Känner igen det där, att kalla min fru för just fru var väldigt konstigt i början..

Men man vänjer sig!

Kram på dig o hälsa maken!

Ella sa...

Micke
Jo det gör man säkert, fast det är ju märkilgt på ett mysigt sätt ')

Anonym sa...

Oj vet hur det känns, det var när jag skulle göra grå starr.. Ja splittrad och så.. Ta hand om dig, skit i mig:-) Håller tummarna så hårt det går.