lördag, maj 12

Lyxhustru och nyhetstorka

Vi har slagit ihjäl lite tid med att läsa DN och Svd på nätet. C som inte är en stor fantast av melodifestival och liknande, och inte jag heller för den delen, kunde inte låta bli att roat konstatera att världens krig och elände verkligen tagit paus dagen till ära och givit upphov till århundradets nyhetstorka eftersom båda tidningarnas huvudrubriker handlar om Ola Salo.

Jag fick en märklig tanke när C läste artikeln om mottagning i Kungsträdgården imorgon. Tänk om man skulle åka dit och delta i välkomst kommittén? Undrar om inte jag skulle stjäla showen… Jag ser garanterat knepigare ut än Ola.

Fast jag måste ju erkänna, jag gillar faktiskt låten, även om jag just för ögonblicket inte ens kommer ihåg hur den låter. Men därifrån till att genomlida x-antal urkassa låtar från diverse länder man aldrig annars hör talas om i musiksammanhang är steget förstås långt.

För övrigt kan jag meddela att jag har det lyxigt värre. Känner mig näst intill som en bortskämd lyxhustru, bekvämt tillbakalutad mot sköna kuddar i hotellsängen, proppmätt efter god mat på rummet och full service med allt, inklusive länkarna däruppe. Jag tror jag gillar att vara på rymmen. Till och med fjärilarna i magen och paniken har förpassats tillbaka... åtminstone tillräckligt långt för att jag ska kunna uppföra mig normalt. Nåja, så normalt man nu kan säga att jag är, som aldrig är riktigt normal.

3 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Vilken underbar man du funnit i C!! Precis så här ska man bota fjärilar i magen, ensamhet på sjukhus o allmänt tråk o depp;)

Kramar

Annika sa...

Med facit i hand så kanske du ska ställa in Kungsträdgården - tror du Ola kommer nu? Fast det hade varit kul - hade inte varit lätt för Ola&co. att fokus flyttats på någon annan.
Bra att du njuter av din rymmning!Fortsätt med det så länge du kan.

Annelie sa...

Jadu, jag håller med dig. VIlket uruslet program detta spektakel är.Trots denna känsla i ryggeraden så satt jag och genomled alla låtarna. Hemsk jag är;-)
Fortsätt att ha det bra och kram till dig