söndag, maj 13

Från etta till artonde

Vi såg inte Melodifestivalen, eller som C kallar det - The Freak show (stavning?). Men... Ursäkta en liten fråga. Hur kan man ta så grundligt miste som arton placeringar?

"The Ark floppade totalt i Eurovision song contest." - Svd
"Det blev bara en artondeplats för The Ark" - DN

Och... om nu Svenska folket anser att The Ark var bäst borde inte Ola få komma till en mottagning i Kungsträdgården ändå? För Sverige är han ju vinnaren eller hur?

Och förresten. Var vinnarlåten något bra? Kommer vi lyssna på den till leda i sommar? Tillåt mig tvivla...

Och dessutom kan vi idag konstatera att nyhetstorkan gått över...

Och varför skriver jag om detta nu då? För att jag snart ska träffa dagens läkare och få veta vad som händer och jag är rent ut sagt... sk*tnervös. Nämn något nytt. Men det är lättare att koncentrera sig på världsliga ting än att fundera på nästa dom.

6 kommentarer:

Anki sa...

Jag såg inte på festivalen igår. Det brukar jag göra, men hade inte minsta lust i går. Hoppas att läkaren kommer snart, för jag orkar inte längre hålla tummarna.
Kramar!

Anonym sa...

Värdsliga ting är bra tankeflykt! Å här kommer lite söndagstrams; ute regnar det och inne är det ingen som städar och inte heller stryker tvätten. Men jag som "kansjälv" ska snart brygga lite kaffe åt mig! Å om "kansjälvet" är tillräckligt stort så blir det lite mera gjort än så. Fast det är så där gråregntröttigt väder, det liksom tar allt ljus och man bara gäspar.
Ola Salo är inte här men det finns annat smått och gott att umgås med - dammråttorna verkar vara rätt många och sällskapssugna för de visar sig gärna. Jag föredrar när de är små,blyga och oförargliga.
F ö så funderar jag på om jag ska byta gardiner i sovrummet eller ta rätt på tvätten.
Värdsliga saker - tänk va mycket sådant som pågår medans du sitter och väntar på läkaren. Hela tiden händer det saker och lik förbannat så fladdrar fjärilarna i din mage och i min hjärna fladdrar tankar kring dig och din situation. Å Karlsson på taket han bara åker runt och är en lite egoist med propeller på ryggen och tycker att det mesta är en världslig sak. Fast så är det väl inte?!?!!
Kram från Tramsannika

Micke sa...

Det var ju som jag skrev på min blogg en kvinlig kopia av Jay Leno som vann i år, ni missade ingenting.. tro mig!
Förstår nu varför jag en gång i tiden slutade kolla på skräpet, dags att sluta med det en gång till!
Ha det fint Ella och en stor kram till dig genom modemet!!

Annelie sa...

Ja inte missade du någonting och inte sjutton skulle jag kunna nynna låten för dig heller. SÅ bra var den :-(
Dessutom och jag dömer ingen;-) så var hon en ganska lik kopia av vår Lotta Bromé.
Jag hoppas du har fått poitiva besked frånläkaren nu och att du kommer hemsom beräknat imorgon. Jag ser framemot att läsa positiva besked.
Kram kram

Filifjonkan sa...

Hej Ella.
Gillade inte heller vinnarlåten men många var rena parodin utseendemässigt har inte läst en blogg med positiva saker om vinnarlåten en gång hör man de sen aldrig mer. Ja det var synd om the Ark de gjorde så gott de kunde men tror inte europeisk musikstil någonsin mer kommer att vinna en sån festival.Håller alla tummar Ella

Anonym sa...

Jag somnade i soffan strax innan kl 21 och missade hela spektaklet.
Känns inte som någon förlust när man lyssnat på vad folk säger
Ha det bra tjejen.så hörs vi snart
kram
Cinapina