onsdag, maj 2

Drömbröllop

Jag läste just på Svd att det blir allt mer populärt att ordna med bröllop i Amerikansk stil, storslaget, unikt, dyrt och överdådigt.

”Att skilja sig från mängden och bjuda gästerna på något extra blir allt viktigare.” skriver de.

Hm…ja då kan jag ju bara tycka synd om våra stackars bröllopsgäster som varken fick se fyrverkerier, duvutsläpp eller uppträde vid middagen.

Nu kanske det låter som ”surt sa räven om rönnbären” bara för att vårt eget bröllop var raka motsatsen, men jag frågar mig ändå lite vad som är viktigast, den storslagna festen eller kärleken. Visst, man kan säkert ha båda delarna men ändå, för mig känns det lite fel, eller… jag menar, jag ville fira vår kärlek med vårt bröllop inte våra bröllopsgäster. Fest kan man ju ha av andra anledningar. Å andra sidan kan man ju tycka att ett bröllop är en god anledning att ställa till med jordens fest...

5 kommentarer:

Annelie sa...

Ert bröllop var ju unikt, stort och storslaget. Det var ju ni som gifte er. Tokmaja ;-)
Vad kan man mer begära än att få fira det tillsammans med(oavsett mängd)sina nära och kära, äta gott,få sig en vals och få ett Ja,med en ring på fingret. Helt underbart och det v et jag ju att du tycker,jag vet att det inte var det du menade. Ville bara suga lite på njutningen av att bli gift;)
Ha en fin kväll nu frun, ta väl hand om maken;)
((((Kram))))

Ella sa...

Annelie
Vet du, om jag finge göra om det, om vi hade allt vi kunde önska oss både ekonomiskt och vad gäller det där övriga, så skulle jag ändå inte vilja ändra något.

Alla får gilla det de vill, men för egen del kan jag inte tänka mig ett stort bröllop med en massa ståhej, jag var nog lite ironisk här ,)

Cornelia sa...

Grattis!!!!!
Och lycka till med allt!

annika sa...

Ett bröllop för att bekräfta sin kärlek - det kan man göra stort eller smått. Men duvutsläpp och andra jippobetonade saker verkar mera vara för showen är för faktumet; två männsikor har bestämt sig för att manifestera sin kärlek med ett giftemål och vill dela den glädjen med x antal nära och kära.

Ella sa...

Cornelia
tack ')

Annika
Ja, det var exakt så jag menade men jag kunde nog inte uttrycka det lika bra ')