måndag, maj 14

Nervös natt

Det blev ingen hemresa igår som jag hade hoppats. Tvärt om. I natt fick jag vackert finna mig i att ligga i sjukhussängen och snurra runt och runt… Och tänka en massa mörka tankar.

Vi träffade en ny läkare igår, eller rättare sagt en som jag aldrig träffat men så värst ny var han säkert inte. Trycket uppför sig inte så bra som det borde muttrade han och därefter sa han en massa saker som bara gjorde mig förvirrad och orolig. Inte ens C var till någon större hjälp för han begrep lika lite som jag av vad den här mannen försökte säga oss. Trots att vi båda frågade. Det är något irriterande när olika läkare har olika besked att ge utifrån deras olika favoritmetoder eller vad det nu är det bottnar i. Som patient blir man ju minst sagt snurrig. Och än mer orolig. Igår eftermiddag var jag så nervös att det bara var tack vare C som jag inte tog saken i egna händer och tog bort det förbannade förbandet för att se själv.

Nu har jag genomlidit en sömnlös natt och känner mig inte speciellt mycket lugnare än igår, bara mer ensam för C var tvungen att åka hem för han måste jobba idag. Det enda jag hoppas på idag är att min läkare kan ta sig tid och träffa mig och förklara vad det är som inte är bra.

Jag hoppas hon kommer snart för det är årets underdrift att säga att jag är nervös.

6 kommentarer:

~M~ sa...

Hej Ella!
Har varit bortrest några dagar.
Jag hoppas så att operationen gick bra för dig. När får du veta?

Kram

Magalös sa...

En stor värmande kram i väntan! KRAM!

Lina sa...

Hoppas att du får tydligare besked idag, o kanske får ta bort förbandet med goda resultat.

Tänkte på dig hela helgen även om jag inte varit inne o läst.

Ayla sa...

Hej Ella!
Hamnade av en slump på din blogg och trots att jag skulle ha jobbat har jag nu suttit den senaste timmen och läst o läst o läst! Gick tillbaka och läste även din gamla blogg! Måste bara säga OJ vad stark du är som hanterar din sjukdom och samtidigt lämnar ut dig här fullständigt! jag kommer att fortsätta följa dig och ge dig det stöd jag kan :) min egen blogg känns ganska vardagstrivial i jämförelse, men titta gärna in om du vill! Kram från en annan bloggare...

annika sa...

Alla frågor, alla undringar, alla rädslor - upp med dem på bordet till läkaren! Kräv svar, gråt, skrik, stå på händer eller vad som krävs för att hon ska ge dig svar och besked som du kan förstå och frösäkra dig om att du kan återkomma och fort få svar på de frågor som du kommer på efterhand. Hon kanske har mejl, de brukar ju inte vara så lätta att nå telefonledes.
Jag är inte så tramsig idag, det är ju arbetsdag och lite seriös må ju även jag vara.
KRAM!

Ella sa...

M
Ja det hoppas jag med .) Vet inte egentligen när de kan säga hur det gått.
Hoppas du hade en skön resa?

Magalös
Kram tillbaka.

Lina
Hoppas du hade en skön helg? Ska titta in o se vad du haft för dig. Jag har verkligen längtat efter min bloggrunda.

Ayla
Välkommen hit. Hoppas du hinner ikapp med jobbet .)

Det är nog ingen styrka, det är mer ett behov. JAg mår bra av att skriva av mig. Dessutom så fick jag "lära känna" en massa underbara människor också .)

Jag kommer o besöker dig snart. Vardagstrivial är bra .)

Annika
Ja, idag tuffade jag till mig och krävde svar. Hon hade nog en bra dag för hon svarade väldigt artigt och vänligt.

Gillar ditt trams .)