torsdag, maj 10

Färdig

Jag är tillbaka på avdelningen.

Jag mår inte illa längre, men jag har ont.
Det är mörkt.
Jag är rädd.

C sover i fåtöljen här bredvid, fast han verkligen har försökt att hålla sig vaken. Han sov inte mycket i natt stackaren. Jag undrar om den här dagen inte varit lika jobbig för honom som för mig. Att stå bredvit, bara vänta, utan att kunna göra något... det kan inte vara lätt det heller.

Jag önskar jag kunde sova med. Vakna om några dagar, när allt är klart och jag vet hur det gått.

Just nu måste jag anstränga mig för att inte glömma att detta inte är som förra gången. Att det inte ska bli som förra gången.

Hoppas jag.

10 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Vännen... förstår din oro. Men C ångest o oro hade varit hundra gånger värre hemma ensam utan dig...

Kramar vännen

K sa...

Många kramar från mig med!

Anonym sa...

Lilla Ella!
Jag är så ledsen att jag inte har hunnit in till dig som jag brukar,just i denna situation som du befinner dig i också.
Jag hoppas innerligt att du slipper ont och besvär, att du känner att det inte är som förra gången.
Denna gång var det för trycket i ögonen, och det är nu åtgärdat. Jag förstår din oro du känner och för Chris, för visst har/är han också orolig för dig, givetvis. Du är ju kvinnan han älskar och dessutom äktat för bara ett litet tag sedan:)
Försök att varva ner och inte oroa dig för mycket(lätt för mig att säga, tänker du, och jag förstår dig;)men jag tror det är bäst så.
Du vet vad jag alltid säger...aldrig slänga in handduken.
Jag vet att du snart är hemma och kommer in och hälsar på (i bloggen), om inget annat gör jag det. Så jag får höra alla vackra reflektioner från dig.
Må så gott och kramar om dig gör jag.
Tittar in snart igen

Anonym sa...

Det är jobbigt nu, men det går över. Snart kommer denna stund att tillhöra det förflutna. Snart kommer ljuset. Bamsekram.

Anonym sa...

I dag, mitt i en skogsglänta med bara lite försiktiga solstrålar, på en kurs tänkte jag på dig.

Anonym sa...

Det kan vara skönt att operationen är över. Små steg på vägen...... Ska gå och lägga mig snart. Det har varit en lång dag. Näää jag måste hänga upp tvätten!!! God natt

Anonym sa...

Jag hinner inte med något bloggande just nu men rusar hit och läser. Skickar alla varma tankar och cyberkramar som finns. (Å du, jag älskar TE!)

Anonym sa...

God morgon!
Hoppas din dag blir positiv.

Anonym sa...

Godmorgon Ella och C! Jag hoppas att ni kunnat sova inatt. Ella, jag skickar cyberkramar till dig (C kan också få en :-) ). Kramar och kroppskontakt är mycket bättre än ord när man är orolig - tycker jag. Kram!

Anonym sa...

kram