tisdag, mars 6

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Moma.

Jag som aldrig blir utmanad. Den här gången ska jag berätta sex underliga/egendomliga saker om mig själv. Det är ju märkligt med tanke på att hela den här bloggen är en enda utsvävning i underliga tankar och känslor så egentligen skulle jag skriva ounderliga saker istället. Här kommer i alla fall utmaningen:

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Okej, här kommer mina underliga egendomliga egenskaper.

1
Det finns inte ett enda grönt plagg i min garderob. Har aldrig funnits, kommer aldrig att finnas. Jag avskyr grönt såvida det inte hör till naturen.

2.
När jag var ung tog jag av mig min top och visade BH:n i en fullsatt bar för att få en gratis drink. Jag fick ett antal kan jag tala om.

3.
När jag var barn var jag fruktansvärt mörkrädd och sov alltid med taklampan tänd. Jag föredrar fortfarande att ha en nattlampa tänd i sovrummet även om jag inte är mörkrädd längre.

4.
När jag först såg vår nya chef (Chris) var min första tanke ”O nej, ännu en uppblåst stropp som ska pinka revir och organisera om”. Det tog lång tid innan jag insåg att han var ganska duktig på sitt jobb. Och han trodde nog att jag bara var en dum blondin rätt så länge (ibland låtsas jag vara just det, det är ganska kul faktiskt).

5.
Jag är en fullständig perfektionist. Allt måste vara helt perfekt, inte nödvändigtvis i mitt hem för där kan det gärna vara stökigt, men när det gäller mig själv. Jag måste se perfekt ut innan jag kan visa mig för folk, perfekt sminkning, hår, kläder skor. Jag är oerhört tävlingsinriktad också och måste alltid vara bäst på allt. När jag gick på universitetet hade jag två kurser som inte hade betyg, bara G och U. Jag hatade de kurserna för jag kunde inte ”tävla” med mig själv om att få VG… och jag nöjde mig inte med VG, jag var tvungen att ha full pott för att känna mig riktigt nöjd.

6.
När jag sökte till gymnasiet valde jag estetiska programmet för jag ville absolut bli barnboksillustratör. Jag ändrade mig när folk förklarade att chanserna till jobb inom den branschen är nästan obefintliga. Jag var ganska sur för att jag ändrade mig ganska länge.

Sådär…
Nu vet ni fått mer onyttig kunskap om mina egendomligheter.

Nu är det min tur att utmana någon och då skulle jag skriva en lista och gå till era bloggar enligt regelerna men nu vet ni ju hur lat jag är så jag gör inte det. Jag skriver ingen lista på dem jag vill utmana för då glömmer jag någon. Istället så skulle jag vilja utmana alla er som läser den här bloggen och känner att ni orkar bli utmanade. I synnerhet utmanar jag alla som någon endaste liten gång har skrivit en endaste liten kommentar, eller många kommentarer.

Jag ändrar alltså spelets regler helt efter mina egna behov, nya regeln är att alla som läser är utmanade och ni ska skriva en kommentar här om ni antar eller inte antar utmaningen.

Please, please, anta utmaningen!

6 kommentarer:

Annelie sa...

Självklart antar jag utmaningen;)Måste bara fundera lite.

Emma sa...

Åh, jag tänkte precis utmana dig på samma grej. Men jag låtsas att jag gjort det - så får du stå med bland mina länkar ändå. Och jag har självklart antagit utmaningen jag med :-)

en liten tant sa...

Om jag hade haft krafter över hade jag antagit utmaningen. Men just nu är det för mycket annat som upptar huvudet. Jag skrev i alla fall en kommentar! :-)

Magalös sa...

Har hittills inte antagit någon utmaning, så jag avstår nog ett tag till. Grönt är förresten min favoritfärg - björkarnas små färska musöron-grön!

Cinapina sa...

Pssst... Ella!!!!
Jag kan meddela att jag inte ser suddigt *om jag inte tar av mig glasögonen* men jag hinner inte runt till alla iaf.. Så ha inte dåligt samvete för det. NÄR du kommer är du sååååå välkommen..
Har det lite tungt här men återkommer snart igen...

Lina sa...

Jag har antaligt