måndag, mars 5

Hur gick detta till?

Jag var länge övertygad om att det är två personer som läser min blogg... nej tre. Numera har jag varit fast förvissad om att det är några fler, de som lämnar kommentarer. Men vad är då detta? Och hur gick det till?


Tack Monika för bilden och tipset.

Asch, det är nog bara ett tillfälligt fel... för att jag flyttade eller något.

6 kommentarer:

Anne-Maj sa...

Din pucko! Vi är flera än du som tror, läser din blogg:-) Du kan installera en räknare på din blogg. Det finns olika tjänster... Susnet, statconter, Goggle Analycis och vidare... När man registerar sig hos dom, så klickar man sig igenom inställningarna och får HTML kod, sen går du och "adderar" på din templates och lägger in koden. Du hade visst lyckats med bloggportalen. Lycka till.

Ella sa...

Jamen, min räknare står på 0 hela dagen...

Annelie sa...

Jag tycker inte alls att det är konstigt att du har läsare.Tycker det är en bra idé att lägga in en räknare.
Lycka till med handlingen idag,det kommer att gå alldeles utmärkt.
Kram på dig

Emma sa...

Vad kul, men inte särskilt förvånande :-) Din blogg är så välskriven, så att ibland kan det kännas som att det är en roman man läser, och det är det ju på ett sätt, den sanna romanen om ditt liv. Kram, och tack för hjälpen. Skall sätta mig och pula med räknaren snart igen. Jag lyckades hitta vart du menade, men jag lyckades inte få till det med koden. Det blev bara som en länk till susnet.se, mycket märkligt. Jag funderar faktiskt på att ta upp blogg.se igen, för nu säger folk att det funkar bra igen. Jag känner mig litet mer hemma där, ändå. Kram Emma

Ella sa...

Vad ni är gulliga.

Jag har ändå lite svårt att fatta.
Min räknare har stått på noll hela dagen ;)

Anne-Maj sa...

Vilken räknare? Då måste det vara något fel på koden.