fredag, mars 9

Gästbok

Har du sett vad jag har fått? En gästbok!!!

Skriv gärna en rad så blir jag glad (det kan jag behöva bli idag).
Även om du i vanliga fall aldrig lämnar en kommentar.

Snälla???

3 kommentarer:

cleo sa...

Trevlig helg! Och fin ny blogg Du har. Kram, kram.

Anonym sa...

Hej!
Jag vill bara tipsa om en bra gratis kurs i läsning. Den finns på http://www.lasolar.se. Den lär dig att läsa på ett annat bättre sätt än det sätt som du vande dig att läsa på i skolan. Är du lärare lär du dig vilken attityd till läsning som du ska förmedla till dina elever när du läser denna kurs. Kursen passar alla men är särskilt viktig för elever och studenter. De lär sig här att läsa för att lära och inte bara för att klara prov. Denna kurs borde vara obligatorisk för alla elever och studenter.
Tyvärr så lär sig eleverna inte i skolan att lära. De lär sig bara att klara prov vilket är något helt annat än att lära. De får därför dåliga attityder till läsning och lärande. Detta bör man försöka ändra på. Eleverna måste lära sig hur de ska lära i skolan. Skolverket måste ta sitt ansvar och jobba för att nå detta mål. Elever som kan lära bör vara det främsta målet i skolan.

Ella sa...

Anonym
Så bra. Med tanke på att jag varken är lärare, elev, eller student så kan man ju undra vad som får dig att anse att jag behöver lära mig läsa. Eller menade du punktskrift???