söndag, mars 25

Frukost på sängen

Om resten av mina dagar som sambo ska vara så här så finns det en viss risk för att jag blir lat och bortskämd.

Hör och häpna, idag var det jag som fick frukost på sängen och det är inte lite det för min älskling… nej förresten, stryk det, min sambo (det låter det), är inte den som är den mest morgonpigga människan här på jorden. Han gick upp före mig, uppe med tuppen måste han varit, fixade med nybakt bröd, färskpressad apelsinjuice och latte. Allt serverat på en bricka tillsammans med en röd ros. Fint va? Japp… och jag började givetvis lipa. Tänk om jag kunde växa upp någon gång?

Annars har vi mest packat upp och packat ned idag, inte speciellt romantiskt eller roligt. Solen skiner ute och vi ska snart äta och sedan gå bort till min lägenhet och kolla så inget blivit kvar. Som väl är slipper vi städa för en av mina kollegers dotter ville tjäna lite extra pengar så hon ska få städa. Det känns också oerhört lyxigt, även om det inte är gratis.

Min älskling är rätt så ”rolig” ibland. Den där punktskriftsboken jag pratade om för ett tag sedan, den hade jag packat ned i en kartong som skulle placeras i förrådet, något jag gjorde för ett bra tag sedan, innan jag förstod riktigt hur suddigt jag skulle se. Sedan har jag funderat på var jag har lagt den men givetvis inget sagt högt. Okej, jag erkänner, jag har inte ägnat någon längre tid eller större ansträngning åt funderandet direkt. Idag när jag kom in i köket låg den på köksbordet. Jag var tvungen att gå fram och lyfta på den för att se vad det var och även om jag letat efter den så kändes det absolut inte kul att hitta den där som en påminnelse över vad det är jag borde göra och inte gör. Det var nästan som boken bet mig, som man läser om i romaner att otrevliga föremål kan göra.

Fast jag ska faktiskt anmäla mig till en kurs nu, det ska visst starta en i den Lite Större Byhålan som ligger 2 mil härifrån. Det är bra (okej, jag känner inte det men rent logiskt är det bra) för då behöver jag inte åka iväg på någon veckolång kurs och vara borta från min älskling… sambo… (och jobb och annat).

Hm… detta var ju inte alls vad jag skulle skriva om… Jag skulle ju bara berätta om min gulliga älskling… sambo.

8 kommentarer:

annika sa...

Åh, det kan ju inte va någon större match att flytta för dig! Först en shoppingdag och sedan frukost på sängen efter första dagen/natten som sambo!
Vilken "tur" att boken inte kommit bort i flytten!:)

Annelie sa...

Det låter väl alldeles underbart:)
bra att du lär dig punktskriften, det skulle jag också vilja fast av andra orsaker. Kul med kunskap=)
Ha en fortsatt underbar dag med SAMBON/kram
PS. Hade nog också lipat(jag som är så hård:)

Ella sa...

Annika
Nej, det är nästan så jag skäms lite. Mycket. Men jag får faktiskt inte lyfta än. Fast idag har jag jobbat desto hårdare med att packa upp och lägga allt iordning. Det tar ett tag att komma på hur man ska ha det.
Tur o tur vet jag inte, men kanske lika bra? :)

Annelie
Lär och lär, jag tittar väl lite på omslaget som mest just nu. Tänker att det är som med fobier, man konfronteras mer och mer med det man är rädd för och till slut går det.
Å, då kanske jag inte är alldeles blödig när jag lipar?

Anki sa...

Så mycket hjälp du fått och vilken fin start på sambolivet! Härligt!
Kramar!

Christina sa...

Å lyllo dig ... och lyllo din sambo ... jag kan riktigt leva mig in i hur myspysigt ni har haft det ;)

Ella sa...

Anki
Ja visst har jag? ;)

Christina
Jo då, det var myspysigt ända tills vi började packa upp alla kartonger. Sedan var det bara jobb.

Lady Stalker sa...

Jag kikar in här hos dig för första gången! Vilken morgon. Vem som heslt skulle lipa av sån omtanke! Om jag förstått det rätt, så har du blivit sambo!

Mysigt och lycka till tillsammans.

Ella sa...

Lady Stalker
Japp, idag är min första dag som sambo :)

Välkommen hit.