lördag, mars 17

Tävling!!!

Jag har alltid samlat på böcker. Av diverse orsaker har jag beslutat mig för att de inte ska följa med mig till mitt nästa hem, en stor del av dem har redan åkt till Myrorna men några finns kvar, nedpackade och redo att åka.

Nu tänkte jag så här knasigt att man kanske skulle kunna ha en utlottning. Den som kan tala om titeln på filmen som låten jag citerade i ett tidigare inlägg kommer ifrån kan få bli ägare till en av mina favoritböcker (bland dem som finns kvar alltså). En liten varning dock, de senaste åren har jag inte köpt så många böcker och min smak har förändrats. De här böckerna är kvar från en ganska romantisk period av mitt liv. Men om någon har lust att ”tävla” så är det bara att skriva svaret i kommentaren.

5 kommentarer:

en liten tant sa...

Jag har för mig att den finns med i flera filmer men jag slår till med "Meet Joe Black".

Anne-Maj sa...

Ler, jag städade bort böcker från en liknande period och en del böcker hamnat i hyllan pga bokklubb "månadens paket". Hoppas jag kommer på svaren till filmlåtar.

Ella sa...

En liten tant
Hm... den har jag inte sett. Jag tänkte på en Bondfilm men nu har jag letat på nätet och inte hittat den så jag kan ju ha inbillat mig. Det kommer bli en svår tävlinga att döma när inte ens jag vet svaret ;)


Anne-Maj
Ja månadspaket glömmer jag alltid att avboka så jag har slutat med bokklubbar.

Ida sa...

Hej hittade dig hos mig och tyckte det var trevligt så nu har jag varit här på visit. KAnske vi kan titta in hos varandra fler gånger. Trevlig helg.

Författaren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.