fredag, mars 2

Den krassa verkligheten - del två

Jag skrev lite om den krassa verkligheten igår och idag måste jag nog göra ett tillägg känner jag. Eller två.

I ärlighetens namn så måste det kanske erkännas att jag kan ha förtjänat att bli tilltalad som ett barn. Jag har ju trots allt betett mig ganska barnsligt ett antal gånger den senaste veckan… och jag har en tendens att vara ganska envis och fixera mig vid vissa saker… Något som min stackars älskling fått sin väl beskärda del av den sista tiden. Dessutom så sa han det på skämt, fast med allvar bakom. Jag har bara svårt att förstå alla hans skämt alltid.

Jag skrev också lite om mitt "lilla program", det heter Supernova och för den nyfikne finns det en demoversion att ladda ned gratis i 30 dagar här. Jag lovar att det inte kommer förstöra datorn ;) och det startar inte med automatik (såvida det inte ställs in så) men det kanske kan vara kul att testa och framför allt lyssna på. Så kanske du förstår vikten av rättstavning *)

8 kommentarer:

en liten tant sa...

Trots att du flyttat till blogger så kommer jag efter. :-)

Det är förenat med mer "jobb" när man vill kommentera i en blogger-blogg om man inte finns på blogger själv - jag måste varje gång skriva in mina uppgifter.

OBS! Jag klagar inte utan vill berätta detta för dig. för om du plötsligt får en massa anonyma men ändå riktiga kommentarer kan det vara orsaken.Dvs folk väljer att inte fylla i sina uppgifter.

Å andra sidan är det antagligen jättesmidigt att få med sina uppgifter i kommentaren om man är en blogger-bloggare.

Huvudsaken är att det funkar för dig.

Ella sa...

Å vad glad jag är att du hittade hit. Jag började känna mig lite ensam.

Jag visst ja, så är det ju. Det tänkte jag inte på.

Ja ja, jag får väl överleva de anonyma kommentarerna, som det är nu så funkar ju inget på blogg.se så vad som helst verkar bättre än det.

Magalös sa...

Här är en till som följer med! Ändra gärna hos nyligen.se också. Klicka på den gula trekanten med utropstecken. Skriv din nya adress och be att den ändras, så bör det bli rätt.
Ha en härlig helg!

annika sa...

Jaha, det verkar vara fullt av folk som flyttar bloggarna,jag som inte ens hunnit fatta hur det fungerar! Jag skrev kommentarer hos dig i går som inte publicerades så nog var det knas alltid. Jsut nu orkar jag inte komma ihåg vad jag skrev. Däremot så håller jag med En liten tant om att det är jobbigare att kommentera här - det lyckas inte heller alltid när man inte är "medlem" Ha en skön lördagkväll Ella! Kram Annika

Ella sa...

Magalös
Vad glad jag blir!
Men gul trekan? Hm... ja vi får nog klura på den ;) Tack för tipset.

Annika
Men du tänker väl inte sluta kommentera? Du får vara anonym ;)

Anne-Maj sa...

Oj, vad jag känner mig igen. Jag längtade till jobbet. Den första tiden blev svår.. Jag höll med en massa projekten hemma, för att sysselsätta mig. Datorn blev som en plats som jag kände inga hinder. Exakt så kände jag.. jag skriver ner orden och så vidare.. Läste med varierande ansträning beroende på var jag var på nätet. Du... jag har en läskamera inkopllad till min dator, enkelt. Använder när jag behöver. Jag har skrivit om den på min blogg.

om läsk kameran

Anne-Maj sa...

Hihihi.. det blev läsk istället för läskameran!

Ella sa...

AnneMaj
Jag ska få en sådan, eller liknande är det väl tänkt fast vi skulle avvakta tills jag varit hos doktorn innan de beställer. Men den de visade mig verkar vara stooor. ;(