söndag, september 9

Söndag morgon

Idag gör vädret en repris på gårdagen. Mulet grått och ruggigt.

Igår blev det inte riktigt som vi hade tänkt, barnen ville inte ge sig ut i regnet, så vi avstod från shoppingrundan. C och jag tog en långpromenad medan det höll upp. Det var ganska skönt för det var inte så kallt. Det kanske var lika bra att vi inte gav oss iväg, jag misstänker att alla hade samma tanke, att passa på och shoppa nu när det var så ruggigt väder. Vi får väl ge oss ut idag.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön söndag.
BloggRegistret.se

8 kommentarer:

Annika sa...

Oops, här har det varit full fart på kommentatorer ser jag!
Här lyser solen! Det var överraskande, trodde det skulle bli regn idag också.
Hoppas det går bra att shoppa idag - tänk om alla tänkte som er i går och spar tills idag, hihi!

maria sa...

Godmorgon Ella!

Håller fullständigt med dig om inlägget innan... Bloggen är mitt utrymme och jag bestämmer vem som får komma och gästa och samtidigt vilken grad av gästfrihet man får ta sig, för det spelar roll som du säger... Hur väl har man lärt känna varandra och varit "hemma" hos varandra... Jag tror att många kan ha förutfattade meningar om bloggarnas space men jag tycker som du... Bloggen är min kreativitet och den utför jag på så sätt jag själv önskar!!!!

Stor kram på dig vännen!!!

Elisabeth sa...

"Du har många stjärnor på himlen ikväll".. har jag tänkt många gånger i det elände som livet är just nu.. "och som lyser för dig i mörkret".. och det gör ju du! Tack snälla för att du finns därborta, finns för mig, trots ditt eget kaos och elände! Tack Ella!

Sen läster jag om den "virriga anonyma kommentaren", och jag måste hålla med dig - ordet virrig är inte ett ord som tillför debatten något! Ordet virrig blir när den sägs av andra, och ofta anonyma människor ett negativt utlåtande på ens egna åsikter...! Det är ett ord som i sig betecknar att man är lite rörig, vimsig, surrig etc etc - en lite negativ egenskap som bör användas med stor försiktighet!
Exempelvis brukar jag säga om min svärmor att hon är lite "gulligt virrig"... det kan jag säga för att hon står mig nära, och för att det brukar bli en rätt gullig historia av hennes virrighet!

Du vet ju att jag har haft min beskärda del av anonyma kommentarer, men det har ju varit lite annorlunda såtillvida att det har kommit från ett och samma håll - och då i syfte att skada..

Men ibland funderar jag på människors förmåga att skriva! Min syster har i hela sitt liv haft skriv- och lässvårigheter, vilket hon har kämpat med i hela sitt liv! Idag skriver och läser hon väldig bra - men det fanns en tid när jag fick hjälpa henne att kontrolläsa brev som hon skrivit, och ibland även skriva dem åt henne... och vad lärde jag mig på det? Jo, att hon många gånger hade svårt att uttrycka sig.. hon kunde skriva "dum" när hon menade "okänslig" till exempel. När jag frågade henne så sa hon ofta: "Ja men du vet ju vad jag menar" "Ja, jag vet det, men den som ska läsa det här brevet, Carina och inte känner dig, kan ju inte veta det" svarade jag.
Det och många många liknande sådana exempel fick mig att fundera på om det kanske är så att det finns människor som använder korrekta ord, men på fel sätt, och i fel sammanhang?!

Jösses, nu vart det en "virrig" kommentar av alltihopa! Men jag vet ju att du är rätt smart, så du förstår nog ändå hur jag tänker..!

Ha en ljuvlig söndag.. önskar virrpannan borta på hörnet!

Kram..

Ps. Din blogg är din, och den dagbok du väljer att inte stoppa under madrassen... men den är ändå bara din! Kram igen..

Lady Stalker sa...

Tack! Hoppas du själv fick en trevlig söndag, trots gråväder.

Här i Den Lilla Staden har solen faktiskt tittat fram. Vi har hunnit med en hel del: shoppat, satt upp tavlor och lagat en oerhört god middag!

Söndagsskål från Lady L!

Annelie sa...

Hoppas du har haft en bra dag och att ni fått gjort det ni skulle. Kram

Monica sa...

*kikar inn*
Haft en bra söndag?
:)
kram

Lallis sa...

Hoppas att ni har haft/har en fin dag idag.
Kram Lallis

Ella sa...

Annika
Ja men det gjorde de ,(Maria
Jo, jag tror också att folk som inte bloggar inte heller vet vad man har för "kultur" i bloggvärlden.Elisabeth
Ja, du har säkert rätt i att det finns människor som inte kan uttrycka sig men den här visste nog exakt vad hon menade...Lady Stalker
Vad fusk, jag vill också ha sol!
Annelie
Tack. Hoppas att din dag också var bra.Monica
Ja tack och du? Måste in och läsa hos dig...


Lallis
Tack, hoppas att din söndag också var bra.