torsdag, september 13

Bloggpris!

Jag har fått ”Bloggpriset”!!!
En gång till! Det är inte utan att jag går med näsan i vädret lite, vilket är ganska svårt för jag ser liksom än mindre av omvärlden då.

Det är underbara Elisabeth som har givit mig denna fina utmärkelse och jag niger och tackar och rodnar och blir alldeles tårögd. Så här fint skrev hon:


”Du förmedlar ibland med ruskig insikt de rädslor, tankar och funderingar som jag också har, och du vågar sätta pennan på de tankar som jag tänker, men det är du som skriver! Med ärlighet och ödmjukhet så balanserar du livets sorger i din blogg, och samtidigt har du både omtanke och värme som du lämnar i dina kommentarer hos mig! Som bär mig vidare...”

För dig som inte är bekant med Elisabeth och hennes blogg kan jag berätta att det är en av de starkaste, varmaste och vackraste människorna jag känner. Det hon gör för sin älskade man och sin familj är långt långt mer än någon kan förstå. Hennes kärlek och tålamod är beundransvärd och jag fylls av en helt otrolig respekt för henne var gång jag läser om det hon just nu går igenom. Men inte nog med det. Hon lyckas dessutom alltid finna ord för att trösta och ge till andra bloggvänner och till mig. Så jag skulle vilja säga att hennes motivering säger mer om henne än om mig själv.

Tusen tack min vän!

Förra gången jag fick detta fina pris gav jag det till alla mina bloggvänner, för ni är alla värda så mycket mer för mig än ord kan uttrycka. Jag gör likadant igen, för jag vill inte riskera att missa någon om jag räknar upp alla.

BloggRegistret.se

3 kommentarer:

Tierra sa...

Grattis Ella !!

Den utmärkelsen är du definitivt värd... det är verkligen en fröd att komma hit och läsa dagligen... just bara för att du hittat ett sån bra sätt att skriva på.

Ha en bra fredag och en riktigt skön helg !

Varma hälsningar, tierra

Elisabeth sa...

Nä..men nu dog jag! Jag...nu vet jag inte vad jag ska säga... men vackraste av alla vackraste människor... du är ju bara... nej, jag skriver inge mer - för jag börjar bara gråta över dina fina ord till mig...

Tack...(gud, tårarna vill bara inte sluta..!!)

IDAG BÄR DINA VACKRASTE ORD TILL MIG.. BÄR MIG IGENOM VILKET ELÄNDE SOM HELST!!

Annelie sa...

Vilken fin utmärkelse och du är absolut värd den =)