måndag, september 10

Godmorgon

Här hos oss vaknade vi till en dimmig och gråmulen dag. Nu kan man verkligen inte förneka att hösten är här (ursäkta jag tjatar lite om hösten, men den skrämmer mig som sagt var).

Idag har jag planerat att jobba som vanligt, det kan vara bra att komma tillbaka till vardagsrutinerna och koncentrera sig på annat än knäppa tankar och känslor. Däremot ska jag försöka att hålla mig till de timmar jag ska jobba och inte fler så att det inte blir som i fredags. Dessutom ska jag till vårdcentralen för en kontroll och till syncentralen så jag gissar att det blir fullt upp idag med.

Nu vill jag önska alla en riktigt skön måndag.

BloggRegistret.se

8 kommentarer:

Anne-Maj sa...

Oj, mycket att göra idag. Jag själv försöker orka med att tvätta lite idag. Dottern frågade om att låna min tröja! Aj, aj.... Ha gott

maria sa...

Kan nog vara bra, vännen men rutiner och vardag men sina känslor måste man ha rätt till oxå!!! Hoppas att dagen din blir bra och att det inte blir som i fredags!!!

**XENA** sa...

Hoppas verkligen att du kan få en skön måndag. Det är du värd..Verkligen.
Själv har jag inte ens kommit ur sängen ännu. Sitter är med datorn i knät och kikar runt bland bloggarna. Har inte orkat skriva på ett par dagar.
Ha det så gott.
Kram
**XENA**

Isabelle sa...

Lycka till med dina görmål och hoppas det blir en bra dag!!

Annelie sa...

Hoppas dindag blir bra trots att det är en trkig höstdag.Känner nogockså att jag tycker just det...tråkig.
Hoppas på bra besked från syncentralen också/kramar

Lisa sa...

Ja, i dag är det verkligen höst. Kallt och regnigt, önskar att man kunde ta en mysdag med filten om sig i stället för att jobba...
Ha en bra dag i alla fall, trots vädret!

Lallis sa...

Ha en fin dag idag, sötnos.
Kram Lallis

Annika sa...

Hej Ella! Tjata på om hösten du - så kanske den inte blir så skrämmande! Fördelen är alla kuradagar som kommer och alla dagar med hög klar luft.
Sluta nedvärdera dina känslot och tankar! De är inte knäppa men förmodligen inte helt enkla. Å visst kan de vara bra att få flytta fokus från dem ett tag. Å när du gjort dina timmar av jobb, syncentral etc så går du hem och lägger dig och vilar knopp och kropp!