torsdag, juli 26

Jag ska bara skriva tre rader

Det har varit en lång dag och jag är helt slut. Både fysiskt och psykiskt.

Jag måste bara få skriva tre rader (mer får det inte bli för C nu för han tyckte jag borde lagt mig för en timme sedan istället för att sitta med datorn i knäet).

Första raden: Jag är så stolt över att jag blivit ”tagen” av både Maria och Anki. Nu kan jag ”ta” hela åtta bloggar! Hur jag nu ska välja ut dem… (får bli imorgon).

Andra raden: Tack snälla för alla snälla kommentarer om novellen! Jag blir ju alldeles rörd. Men jag måste säga, tanken har aldrig varit att den skulle bli mer än mina fantasier för byrålådan eller datorn. Anledningen att jag skriver den är helt personlig och privat och bara ännu ett sätt att bearbeta tankarna på ett annat vis än jag brukar. Visserligen är det en utmaning att skriva på det här sättet men främst är det för att jag behöver det för min egen sinnesro, inte för något annat. Därmed inte sagt att jag inte känner mig en smula högfärdig av alla gulliga kommentarer.

Tredje raden: Oj… jag hade visst inget mer att tillägga. Eller så har jag glömt vad det var jag hade att säga. Återkommer imorgon med en rapport från denna dag.

Natti natti till er alla. Speciellt till alla er underbara bloggvänner som brytt er om att kommentera och läsa.

BloggRegistret.se

6 kommentarer:

Ingela sa...

Jag hoppas att du fick sova riktigt gott.
Ingela

Elisabeth sa...

O jag ska bara skriva att jag hoppas att din novell hittar ut från byrålådan..det förtjänar den!

Sov gott, och tack för att du finns där du är.. Kram..

annika sa...

oj, vilken stor skärm du måste ha på din dator! Jamen annars hade det väl inte fått plats på tre rader?!:)

Smeden Bengt sa...

Så långa tre rader har jag aldrig sett någon gång!Går det att få en förklaring vad som menas med tagen? Eller det är bara jag som är dum i skallen och inte begriper.
I vilket fall som helst om du inte sover och är kvar i datorn så säger jag godnatt,

Ella sa...

Ingela
Gott men inte så länge. Tack. Hoppas du också kunnat sova?


Elisabeth
Tack. Jag vet inte bara vart den ska hitta ,)
Hoppas du sovit gott och så tänker jag så starkt på din mamma att det bara måste hjälpa!Annika
ha ha. Men se, det är en fördel när man inte ser så bra, man kan alltid skylla på att man inte vet hur långt man skrivit ,)Smeden Bengt
Jag hoppas att du sovit gott?
Ja tagen är tydligen något fint att bli. Hos Anki läste jag att man ska välja/"ta" de bloggar som man inspireras av. En fin utmärkelse alltså.

Hoppas du sovit gott? Du är ju en riktig nattuggla!

FILIFJONKAN sa...

HEJ ELLA . FILIFJONKAN HÄR. GULLIGT DU SKRIVIT. MEN DU SKALL TA ÅT DIG FÖR DET ÄR EN BRA BÖRJAN KUNDE VARA EN BOK MAN LÅNAT ELLER KÖPT PÅ BOKUS.
VÄNTAR MED STOR FÖRVÄNTAN PÅ KAPITEL 2. MEN DET KOMMER NÄR DU ÄR MOGEN FÖR DET, DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT DU VET...KIKAR IN LITE DÅ OCH DÅ HOS DIG. TACK FÖR KOMMENTAREN DU LÄMNADE BRA JOBBAT,FILIFJONKAN SLÅSS MED RÅDJUREN FÖR 14 DE ÅRET I RAD NU,,DE ÄTER FRUKOST PÅ MINA ODLINGAR STADIGT.GÅR INTE ATT BLI AV MED DEM DET KOMMER HELA TIDEN NYA OCH VI HAR STORA SKOGAR RUNT IKRING MEN DE BARA SKALL GÅ PÅ RESTAURANG FILIFJONKAN TYDLIGEN. HA EN BRA FREDAG.