tisdag, juli 31

Ensam med chefen

Idag skiner solen, från en nästan klarblå himmel. Undrar hur länge det tänker vara? Jag sov som en stock i natt och vaknade tidigt, lika trött som när jag lade mig. Konstigt. Inte att jag är trött fortfarande utan att jag faktiskt sov helt utan drömmar... Just nu känns det till och med som om mina ögonlock vore svullna. Måste bero på allt sovande.

Igår var vi faktiskt hela fem personer på kontoret. Idag är vi hela... TVÅ! Jag och C. Det är ju lite skumt får jag erkänna. Sitta på var sitt kontor och jobba flitigt... jo då, vi gör det fast vi gör oss rätt många ärenden till varandra kan jag ju meddela... Och fikat blev låååångt. Men samtidigt så har jag en hel del att göra idag så jag måste försöka disciplinera mig och glömma att jag är ensam med chefen (det hade jag haft en hel del känslor om för ett år sedan förresten). Alla telefoner är ställda till mig till exempel och hittills har det ringt en hel del. Jag som trodde att folk var på semester.

Om solskenet håller i sig så har vi tänkt sluta tidigare idag och kanske åka ut till sjön i eftermiddag. Bäst att passa på medan vädret tillåter. Snart är hösten här...

Jag önskar alla en fantastisk dag!

3 kommentarer:

FILIFJONKAN sa...

GODMORGON ELLA
VAD DU ÄR DUKTIG. FULLT ÖS PÅ KONTORET OCH SOLSKEN ÄR DET I SMÅLAND MED IDAG
MEN I MORSE VAR DET BARA 9.8 GRADER UTE
DRAR IVÄG MOT HÖST KANSKE.
KAFFERASTER SOM ÄR LÅNGA ÄR BRA FÖR SJÄLEN,,FNISSAR
MEN DU JOBBAR JU FÖR EN MASSA MÄNNISKOR SOM ÄR PÅ SEMESTER SÅ DET ÄR VÄL OK MED KAFFERASTER,
LITE LUNCH SKALL DU VÄL HA MED. HA DET BRA.

maria sa...

Hm, ensam med chefen, c som i chefen... hihihi... Du gav mig ett gott fniss nu på morgonen!!!
Ha en underbar dag!!!

annika sa...

Men gu så smarta arbetskamrater du har - lediga när solen skiner!:)