onsdag, juli 25

En konstig dröm

Jag drömde så märkigt, att jag stod och sminkade mig med en liten liten målarpensel, en sådan där platt och smal som jag använde för att måla fina detaljer på en tavla, de där man köper på Panduro med orange borst. Jag målade inte på ögonskugga utan rouge och tänkte i drömmen att detta går inte, jag måste köpa en större borste...

Men jag fortsatte att "måla mig" och först blev jag alldeles röd och flammig och sedan vit. Men jag liksom såg det inte fast såg det ändå. Väldigt skumt.

Förresten, apropå något helt annat. Ni säger väl till om min blogg ser konstig ut? Anne-Maj sa att den gjorde det.

En skön dag önskar jag er alla nu, med mycket solsken!


BloggRegistret.se

7 kommentarer:

Borthy sa...

God morgon! Nu ska jag gå och lägga mig efter nattjobbet. Hoppas också på lite bra drömmar. Drömmar kan verkligen bli lite konstiga i bland. Skulle bara säga att din blogg inte ser konstig ut på något sett, den är fin och har sett lika dan ut hela natten! Hoppas du får en bra dag. Appropå om någon ber om hjälp som du skrev om i förra inlägget... jag tror att de flästa människor tycker om att få hjälpa en annan om man får möjlighet. Känner inte du så själv? Att du gillar att hjälpa någon om du kan? Lova att fråga om hjälp! Däremot vill jag inte fråga en synskadad eller handikappad om han/hon behöver hjälp för man vill inte klampa in och kanske kränka genom att tro att någon vill ha eller behöver ha hjälp eller hur ska jag säga? Lova att fråga och ta det helt naturligt, jag anser att det är helt naturligt!

Anki sa...

God morgon, Ella!
Din blogg ser helt normal ut. Drömmen har jag funderat på, men kan inte komma på vad det kan betyda. Men det är ju ägaren av drömmen som ska tolka.
Jag skriver från min nya blogg!
Ha det bra! Kram!

maria sa...

Hoppas på en riktigt fin dag för dig Ella!!!kram

catarina sa...

Om svart text på brun bakgrund e konstigt så säger jag till, lite svårt att läsa. O sen e den vita rutan runt headern lite stor, den skär texten i översta inlägget. Men kanske beror det på att jag inte använder ie.

Annelie sa...

För mig ser denut som denalltid gör=)

Smeden Bengt sa...

Hej! Hittat dig hos fillifjonkan! Undrar om det är du som hälsat på i smedjan? Har läst första sidan i din blogg som var mkt intressant. Ska läsa mer sen av vad du skrivit tidigare! Brukar ge mina bloggvänner en kram, får jag ge dig en också?

Ella sa...

Borthy
Jo då, jag känner nog så, men det är ju skillnad på att ALLTID behöva ta emot hjälp ,)
Sedan kan jag bara tala för mig själv men jag blir faktiskt inte ledsen om någon frågar om jag behöver hjälp. Tvärt om. Men det kanske är jag bara.

Hoppas du fick en god dags sömn?Anki
Jo, det är väl så att jag ska tyda den själv... eller så betyder den inget mer än att jag saknar mina penslar ,)Maria
Tack det samma!Catarina
Texten ska absolut inte vara svart på brun bakgrund. Det där måste jag undersöka.Annelie
Vad bra!


Smeden
Kram tillbaka och välkommen hit. Men jag har nog inte varit hos dig men jag ska genast gå på besök!