tisdag, april 10

Paus för en dag

Idag blir det inget vanligt, jättelångt, jobbigt och snårigt inlägg.

Jag tar paus.

All min energi har gått åt till att skriva en projektplan och lämna den till KD och till att försöka hålla tankar och känslor under kontroll. Imorgon ska jag bestiga Mount Everest och alla andra stora berg i form av besöket i Stockholm. Jag måste stålsätta mig för alla gamla känslor som så gärna tar tillfället i akt och vill överfalla mig, minnen jag helst vill glömma. Jag måste också stålsätta mig mot alla nya känslor…

Vad blir domen den här gången?

Men…
En helt annan sak. Jag har just avslutat min bloggrunda och läst hos alla som skrivit något sedan före påsk. Jag har inte kommenterat av ovan nämnda anledning. Men jag har som sagt läst, och lett, och tänkt på alla.

13 kommentarer:

Annelie sa...

Jag tycker om dina inlägg oavsett om dom är snåriga,långa eller jobbiga.Men jag är glad att du tänker på dig själv och pausar så att du kan samla krafter inför morgondagen.
Mina tankar ska vara med hela vägen och besitter jag någon slags healingsförmåga så kommer du hem med positiva utsikter.
Stor kram till dig... det kommer gå bra Ella;)

Isabelle sa...

Jag ser hur du står med flaggan på toppen och bergsbestigningen gick BRA!
Massor av lycka till inför morgondagen. Kram.

Magalös sa...

Kramar till morgondagen! Det blir så bra det kan!

annika sa...

Tänker på dig!

Dubbelörnen sa...

Du har redan bestigit Mount Everest... det här är bara de andra småtopparna på vägen...

Gillar att läsa dina inlägg, korta el långa... men ibland så måste man också ge sig själv egen tid...

Positiva vibbar fr mig

Tinafina sa...

Ella, mina tankar är hos dig idag! Lycka till!
kramar från Tina

Lina sa...

Ella, många fina tankar till dig och C!

Annelie sa...

Hoppas allt har gått bra idag/kram

Micke sa...

Lycka till...... tänker på dig!

anita sa...

Ta den tid du behöver, tänk bara på dig själv ett tag. Är här inne ibland o bara läser o de betyder inte att jag inte vill kommentera men iblad finns inga kommentarer o skriva ner de mesta du skriver är självklart. Men jag tänker ofta o mycket på dig.

Ha en go solig dag o kram på dig

Ella sa...

TACK
Tack snälla för alla varma tankar och hejjarop.

Stooooor kram till er alla. Nämner ingen, glömmer ingen .)

Maria sa...

Hej på dig Ella!

jag kom i kontakt med den här bloggen genom länktåget som jag inte lyckades något vidare med, men, men... Jag blev intresserad av din blogg, inte för att jag befinner mig i samma situation men i liknande. Det är bland annat därför jag har börjat blogga, jag måste finna positiva saker att pula med när jag väl står upp. Jag vet däremot hur det känns att gå omkring och vänta på besked, svåra besked... För min del väldigt svåra besked då jag hela tiden ser till mina fyra barn och deras framtid. Hur som helst så det ända jag har lärt mig hittills är nog att man kan inte göra annat än att hoppas. Det sägs att hoppet är det sista som överger människan. En stor kram på dig och lycka till.
Maria

Christina sa...

Du är klok du. Som prioriterar och inte tar på dig för mycket. Heja dig. Håller tummarna nu för att allt ska bli som du vill imorgon :)