tisdag, april 24

Ledsamheter, bloggvänner och förkylning

Som alltid när jag berättar om något ledsamt (vilket jag gör ofta) så får jag detta fantastiska stöd av människor som jag inte egentligen känner mer än genom bloggen. Varje gång blir jag så rörd och tacksam och jag får nästan dåligt samvete för att alla ställer upp med uppmuntrande ord för mig medan jag själv är betydligt sämre på att ge samma sak tillbaka.

För mig betyder detta mycket, det känns som jag har vänner, sanna vänner som känner mina innersta tankar så som de är, som inte många andra får möjlighet till. För på ett sätt är väl bloggen och nätet mer genuint eftersom ingen av oss vet hur den andre ser ut på riktigt? På ett annat sätt finns det ju naturligtvis möjligheter att framställa sig själv så som man själv vill, kanske långt ifrån det som är verkligt. Man behöver inte ljuga för att bara berätta de positiva sidorna av sig själv till exempel… Om man nu skulle tycka det är kul.

Men… nu var det inte anonymt bloggande jag tänkte fördjupa mig i just nu.

I mitt förra inlägg var jag lite negativ, ledsen och deppig. Ja, jag kände mig så just då men nu ska jag ärligt säga att jag faktiskt inte går och deppar och fasar för operationen hela tiden. Just nu är huvudet fullt av en massa andra saker, betydligt trevligare saker så det är lätt att förtränga operationen och inte tänka på den alls.

Just nu är mitt största bekymmer detta fruktansvärda snorande som inte vill gå över. Det är snor överallt, speciellt i huvudet som förmodligen har blivit dubbelt så stort som det var från början. Det känns som det skulle explodera vilket ögonblick som helst. Idag har jag ingen feber åtminstone men jag har provat alla huskurer jag kan och ingen har hjälpt. Är det någon som har en mirakelkur så är det dags att dela med sig av den NU. Jag MÅSTE bli frisk till på fredag. Det är ett absolut tvång.

Så… goda råd emottages tacksamt.

8 kommentarer:

Annelie sa...

Vila vila vila och åter vila,därimellan ska du dricka. Sen är du fit for fight,tills på fredag.Krya på dig kramen kommer här=)
Om det du skrev om inlägg, så är det väl konstigt om man inte brydde sig om. Kan bara tala för egen räkning,men det känns ju trots allt som man får någon slags relation,fast ändå inte.Man läser och engagerar sig och hoppas och gläds åt andras lycka,likväl som man blir ledsen när det blir något som inte är lika roligt.

och om den kommande operationen, så är jag väldigt glad att du inte går och grubblar och oroar dig för mycket. Var sak har sin tid:)
Kram på dig Ella och krya på dig!

Magalös sa...

Vitlök!
Skivad vitlök på en hård macka. Gräddfil, persilja, vitlök och örtsalt - rör ihop. Ät t.ex. med kokt potatis och ev. något mer. Bjud C på detsamma så slipper du klagomål...
B...p på fredag?!
Lycka till och kram vad det än kan vara!

~M~ sa...

Köp nässpray :D
Jag gick och drog på det nu när jag varit förkyld men när jag väl köpt det sen så insåg jag vad dumt det var :)
Nu känner jag mig ju nästan frisk...fast jag egentligen inte är det ;)

Krya på dig vännen!

Ella sa...

Annelie
Visst är det så. För mig med, man får en relation. Det är väl ganska naturligt, vi delar ju med oss ganska frikostligt av våra liv.

Vila är tråkigt, men jag gör det ändå.

Magalös
Just det, vitlök! Varför kom jag inte på det själv? Det ska jag genast ta.
Kan man gifta sig på en fredag? ,)
Vi åker till Rom då.

M
Näspray använder jag aldrig men jag får nog testa det med.

Isabelle sa...

Testa något naturmedel som innehåller Echinacea, t ex Kan Jang eller Echina Gard. De brukar i och för sig hjälpa bäst om man tar det precis när förkylningen bryter ut men kan vara värt att prova ändå. Har du tur så förkortas förkylningstiden.

Nässpray tror jag också på, eftersom du ska ut och flyga. Kan bli jobbigt med öronen annars.

Krya på dig!

Monika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magalös sa...

"Kan man gifta sig på en fredag?"
Vi gifte oss en tisdag eftermiddag vid vårt paradis. Barnen, två vittnen och prästen. Fikade på plats och bjöd våra vittnen och deras två barn på restaurang sen på kvällen. Ingen utanför visste något, inte ens barnen förrän i bilen på väg till "Paradiset".
Svaret på frågan: JA!

Trevlig resa!

Ella sa...

Isabelle
Jag ska be C att köpa det med. Det skadar inte att testa.

Magalös
Å så mysigt o romantiskt det låter. Tja, vem vet, det kanske blir en veckodag i alla fall...