onsdag, januari 23

Platt fall

Den här dagen har inte varit bland de bättre. Platt fall i verkligheten skulle man kunna säga att det var, både bildlikt och bokstavligt. Jag tror jag ska strunta i att skriva mer än så för jag skulle förmodligen låta både bitter och otacksam och det känns inte som om jag har rätt att vara just otacksam när jag ändå trots allt lika väl skulle kunna falla fritt fortfarande, som i fredags.

Därför önskar jag bara alla en riktigt god natt.

5 kommentarer:

monica sa...

gonatt ;) *kramar om*

Isabelle sa...

Vet du, man får klaga och gnälla. Det har jag bestämt. Man kan vara tacksam ändå ju. Men jag förstår precis hur du känner. Jag får dåligt samvete ibland för att jag grämer mig över det som gått dåligt istället för att glädjas över det som gått bra. Men vi vore nog rätt omänskliga om vi inte gnällde över en dålig dag :)

Önskar dig god natt och en bättre dag i morgon.

Gisan sa...

Du har rätt till dina känslor och din blogg är din så nästa gång kan du med gott samvete "gnälla" hur mycket och länge som helst. Ibland blir det ju bättre om man får skriva av sig "skiten". Jag läser gärna oavsett vad du skriver. kramar...

Tindra sa...

Förstår hur du känner, sådär känner jag själv också många gånger. Men trots allt har du rätt i att känna det du känner, även om det så finns massor att trots allt vara tacksam över. Och för min del gör det verkligen ingenting om du gnäller av dig. Då slipper jag dessutom känna mig som ensam gnällerska ;).

Kram

Ella sa...

Monica
Kramar tillbaka. Det är dags för god natt igen snart ,)


Isabelle
Tack vännen, för de orden. Det är nog som du säger, vi är kanske bara mänskliga.Gisan
Jo, det hjälper absolut att skriva av sig, men samtidigt så... Det är kul om man kan låta bli att klaga också ,)

KramarTindra
Det kanske är så att bara man kommer ihåg det man har att vara tacksam över så är lite gnäll helt ok?
DU gnäller inte!
Kramar