lördag, oktober 20

Ynkligt

Det blev en riktigt långsam dag idag. C har mest sovit och jag har mest försökt få honom att ta Alvedon och dricka. Inte speciellt framgångsrikt något av projekten.

Själv har jag vilat en hel del, visserligen är jag betydligt bättre men inte har jag någon större energi. I förmiddags tänkte jag, optimist som jag är, att jag kan ta in utemöblerna, i alla fall stolarna och börja olja in dem. Jag orkade en av sex stolar. Sedan fick jag lägga mig och tycka synd om mig själv. Patetiskt!

Ikväll har jag en liten tanke… jag ska gå på visit. I nattlinne, i sängen… till alla mina bloggvänner. Vi får väl se hur långt jag kommer.

Fast först… ska jag faktiskt ta ett långt, varmt bad, sätta på musik och bara njuta. Eller i alla fall försöka mellan host- och snorattackerna.

BloggRegistret.se

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Å man får tycka synd om sig själv... det gjorde jag idag när jag hade rivit av nageln så det började blöda, å jag fick sätta på plåster, å det gjorde jätte-ont, å jag nästan börja grå... nä nä, riktigt så liten är jag ju inte! Fast inte patetisk heller... bestämde jag mig för!

Ha det så gott du kan trots snuv-eländet!

Varma kramar...

Anonym sa...

hihhihi.. nattlinne. I natt sov jag över hos min kompis, som är synskadad. Vi hadet det mysigt i gårkväll och hoppas att komma med IKEA kasse nästa gång. I den hade jag packat min kudde, täcke och lakan =) Ja nu ska jag klä av mig och sova. Dottern kom 2a av 14 i dressyr idag... Åh härligt!

Monica sa...

Klart man får tycka synd om sig själv, DET GÖR JAG SJÄLV JUST NU!!!
Du kanske kan hjälpa mig, du verkar va en hajara på detta med datorer ;)

kram