torsdag, februari 7

Regnet det bara öser ner...

Det regnar hos oss idag, fast det skulle bli solsken enligt väderleksrapporten.

Igår kväll bestämde jag mig för att gå till jobbet idag för då var jag feberfri även om rösten inte låter som den ska precis. Eller nästan inte låter alls faktiskt. Min man hotade med att bära ut mig själv från jobbet om jag visade mig där. Känner jag honom rätt så kan han mycket väl göra just det. Han påstod att det inte var av omtanke om mig för jag är så ”jäkla envis att hälften kunnat driva honom till vansinne”, utan av omtanke av hans anställda. Pyttsan…

Ja ja, jag får väl jobba hemifrån och terrorisera folk via mailen. Det går också, jag har ju vanan inne, men det är hemskt tråkigt ensam hemma, jämngrått utanför och bara Nisse som sällskap.

Hoppas ni andra har en finare dag!

6 kommentarer:

Annika sa...

Så olika det kan vara - jag åkte hem på min planeringstid för att få lite lugn och ro! Å nu tar jag mig en kaffepaus i mitt förträffliga sällskap!:)Här skiner solen och de har hotats med plusgrader...Ha det gott och var snäll med Nisse!

Lady Stalker sa...

Du får njuuta av lite vardagsmys, trots regn. Det låter mysigt med kattsällskap och skönt att du mår bättre.

Jag har varit på trevligt frukostmöte i stan nu på morgonen och tar annars hand om förkyld 11-åring.

Ha en skön dag! Kram!

Anonym sa...

Hoppas du känner dig piggare nu. Härhemma är det också grått och trist. Men det är mest duggregn och man känner sig bra trött av eländet.
Hoppas du får en bra dag ändå/kram
Annelie
http://rospinglan.blogg.se/

Dubbelörnen sa...

Vädret har varit pest denna veckan, men så äntlligen idag så känns luften klarare o högre. Det är nästan bättre att vara helsjuk än halvsjuk. För jag blir också precis likadan, pain in the... enl min kära man *gapskrattar*.

Men herre gud något måste man väl få roa sig medan man är halvsjuk *himlar med ögonen*

Kramar i mängder

Anonym sa...

Hoppar in och hälsar dig och maken en härlig kväll/kram kram
Annelie
http://rospinglan.blogg.se/

en liten tant sa...

Solen skiner numera endast på måndagar har jag lagt märke till. Månne arbetsmarknadens parter beslutat om detta för att vi ska se fram emot måndagen?