onsdag, december 3

Dålig bloggare

Jag har varit en dålig bloggare på sista tiden. Trots att jag last varenda kommentar, blivit rörd och glad, så har jag inte besvarat dem. Det är knappt så att jag ens besökt mina vänner och har jag gjort det så har jag inte lämnat någon kommentar. Det har inte bara med tekniken att göra. Det har med mig att göra också. Men jag lovar bot och bättring. För egentligen uppskattar jag ju alla kommentarer… väldigt mycket.

Imorgon åker vi till doktorn. Jag vet inte egentligen vad jag förväntar mig. Jag är inte ens speciellt nervös vilket är konstigt. Det kanske har att göra med att det faktiskt inte kan bli värre än vad det är. Det kan också handla om att jag inte riktigt orkar ens tänka på vad det innebär om doktorn säger att det inte finns något mer att hoppas på… vilket jag egentligen nog innerst inne tror på. Sedan att faktiskt acceptera och höra att det är så… är förstås en helt annan sak.

3 kommentarer:

annannan sa...

Jag tror nog att vi alla dina flitiga läsare förstår precis att du inte är i högsta kommentatorsform just nu. Och bloggar gör du ju flitigt, annat kan man inte säga.

Det är bra att du inte är nervös. Om inte annat så lider du mindre innan besöket. Och besöket blir som det blir, oavsett om du går genom helvetets alla kval innan eller ej. Så sammanlagt och summerat blir utfallet bäst när du inte är nervös i förväg!

Nu har den rationella forskaren talat. Och jag önskar dig en lugn natt och en dag så bra som den kan bli.

Isabelle sa...

Bloggen är och ska alltid vara frivillig, aldrig något krav. Vi finns här oavsett kommentarer eller antalet inlägg.

Hoppas det gick bra hos doktorn. Mina tankar är hos dig.
Ta hand om dig. Kram.

Lady Stalker sa...

Hoppas besöket gick bra! Tänker på dig och kikar här då och då.

Ta den tid du behöver.

Kramar!