tisdag, september 30

Plättlätt

Det blev en helt vanlig helg. En bra helg. Barnen var trötta och småförkylda, det var kallt ute och ingen av oss hade någon ork att egentligen göra något. Vi satt inne och spelade spel, tittade på TV och tände ljus och bara hade mysig. På lördag kväll kom grannarna över och vi såg på film alla. En helt vanlig, ordinär helg, men sådär mysig att känslan finns kvar långt in på måndag. Ända fram tills att vardagsstressen hinner i fatt och allt annat strul som man ständigt måste brottas med.

Den här veckan ”slutar” C och jag är ganska säker på att han kommer bli saknad av fler än mig, även om han finns kvar i samma byggnad. Men vi vet ju alla att det inte är samma sak.

En annan ”rolig” sak som händer den här veckan är en resa till Stockholm. Jag kan ju berätta att jag inte alls ser fram emot den eller tycker att den är så speciellt rolig. Jag är ganska trött på alla dessa resor till huvudstaden. Den här gången är det dessutom tveksamt om C kan följa med mig. Han har en konferens som han måste delta på och även om han gärna smiter från den för min skull så är det inte riktigt rätt. Det är massor med viktiga personer där som förväntar sig att han ska vara på plats, faktiskt så borde jag också vara där och förvänta mig att han är där.

Dessutom så borde jag ju vara en stor flicka vid det här laget och klara en rutinundersökning själv. Det är ju inte så att det är första gången. Och det är inte så att jag inte vet vad som kommer att hända. Så jag får helt enkelt växa upp och bli stor. Lätt som en plätt. De har taxi Stockholm med… Och människor som kanske kan hjälpa till om jag går vilse? Och doktorn känner jag ju… Eller hur?

Easy peasy… Lätt som en plättlätt!

Typ.

9 kommentarer:

Isabelle sa...

Låter som en toppenhelg tycker jag! Önskar dig många såna helger.

Jag tycker inte du ska åka till Stockholm själv. Spelar ingen roll att det är en rutinundersökning, det är alltid påfrestande med dessa läkarbesök. Finns det någon annan än C du skulle kunna tänka dig att ta med? Som en kompis till exempel? Kanske möjligen kan det bli lite trevligt i huvudstaden också med en lunch eller så?

Kram!

Lady Stalker sa...

Vilken skön myshelg. Sådana behöver man.

Annars håller jag med Isabelle: Försök gärna få med någon på resan. Som sagt: kombinera det tråkiga med nåt kul låter ju perfekt. Om det går.

Lycka till och kram!

Mona sa...

Sen kan man ju faktiskt ringa till mig, om man törs. Jag är ju rätt flexibel med mina arbetstider nu för tiden you know!

Dubbelörnen sa...

Härligt Mona! Låter som Ella kommer i trygga i händer... *asg*. Med tanke på Monas sjukdom o plötsliga yrsel o kräkanfall så blir det säkert ett riktigt äventyr för Ella.

Lovar dig Ella, att med Mona så glömmer du allt vad Stockholmsbesöket eg handlade om... *skrattar*. Ett Stockholmsbesök du inte glömmer i första taget ;)

Du kanske ändå skulle kontakta mig. Jag tror faktiskt jag skulle greja det, har ju ändå vanan inne *fniss*.

Stor varm kram till dig

Mona sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mona sa...

Näe Ella, skit i Dubbelörnen, det är bara en gammal hagga på landet, som sitter hela dagarna intill sin nya strykbräda och alla sina nybakade äppelkakor!

I will make your day baby! Med eller utan spyor!

Dubbelörnen sa...

*ASG*

Haggalainen

Ella sa...

Å jag skrattar ner mig åt er båda!!!
Ni är för goa!!


Och det är även Isabelle oxh ladyn så klart!

Dubbelörnen sa...

Tror du borde ha oss omkring dig :). Eller åtminstone när du ska på dina besök i Stockholm ;)

Lovar att vi kan skingra din tankar o garanterat förgylla en o annan stund *gapskratt*.

Kram